۱۷ تیر ۱۳۹۶، ۱۴:۰۵
کد خبر: 82590766
T T
۰ نفر
توليد فرآورده هاي غذايي در واحدهاي كوچك آزاد شد

تهران - ايرنا - رئيس اداره نظارت بر مواد غذايي و آشاميدني با منشاء گياهي سازمان غذا و دارو گفت: بر اساس دستورالعمل جديد اين سازمان، توليد كنندگان محصولات غذايي مي توانند طبق ضوابط و مقررات بهداشتي سازمان غذا و دارو، فرآورده هاي غذايي را در قالب شناسه نظارت كارگاهي توليد كنند.

به گزارش روز شنبه ايرنا از سازمان غذا و دارو، نسترن محمدي افزود: در راستاي حمايت از توليد داخل و با توجه به فرمايشات رهبر معظم انقلاب در زمينه حمايت از محصولات توليدي، دستورالعمل اجرايي واحدهاي كوچك توليد و بسته بندي در قالب كارگاهي بازنگري و به تمام معاونت هاي غذا و دارو دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور ابلاغ شد.
وي تاكيد كرد: اين دستورالعمل در جهت سهولت در امر توليد و حمايت از توليدات داخلي، ابلاغ شده است.
وي اظهار داشت: محصولات غذايي توليد شده در كارگاه هاي كوچك همانند ساير شركت ها بايد تمام قوانين و ضوابط سازمان غذا و دارو را رعايت كرده و بعد از تائيد كارشناسان سازمان غذا و دارو مي توانند محصولات خود را توليد و عرضه كنند.
اجتمام**9185**1569**تنظيم كننده: سادات حسيني خواه ** انتشار: علي حبيبي
*آگاهي از آخرين اخبار اجتماعي و حوادث ايران و جهان در كانال تلگرام گروه اجتماعي ايرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej