۸ خرداد ۱۳۹۵، ۹:۲۰
کد خبر: 82090683
T T
۰ نفر
افزایش مشاركت خیران با اجرای طرح تحول نظام سلامت

بندرعباس- ایرنا- مدیرعامل مجمع خیران سلامت هرمزگان با اشاره به اهمیت اجرای طرح تحول نظام سلامت گفت: اجرای این طرح از سوی دولت تدبیر و امید، زمینه مشاركت بیشتر خیران در بخش سلامت را فراهم كرده است.

عبدالباسط خطیبی زاده روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینكه اجرای این طرح عدالت در حوزه سلامت را به ارمغان آورده است، اظهاركرد: پیش از اجرای این طرح، برخی خیران اقدام به تامین هزینه های درمان بیماران نیازمند می كردند كه با اجرای طرح تحول نظام سلامت و كاهش مبلغ پرداختی از جیب مردم و زیرپوشش قرار گرفتن برخی بیماری های خاص، مبالغ اهدایی خیران به سمت توسعه فضاهای فیزیكی و تجهیزاتی بخش بهداشت و درمان وارد شده است.
وی با بیان اینكه توسعه فضاهای فیزیكی و تجهیزاتی نقش مهمی در ارتقای شاخص های بهداشتی و درمانی در هر منطقه دارد، خاطرنشان كرد: خیران حوزه سلامت در هرمزگان كمكهای قابل توجهی در اجرای برخی طرح های بهداشتی و درمانی داشته اند كه از جمله آنها بیمارستان خیرساز پارسیان است كه در بخش هتلینگ به مقام برتر كشوری دست یافت.
مدیرعامل مجمع خیران سلامت هرمزگان با اشاره به استقبال گسترده خیران در هرمزگان برای مشاركت در بخش سلامت، گفت: بسیاری از افرادی كه ما با آنها در ارتباط هستیم، نمایندگان خیران هستند و خود این افراد تمایلی به مطرح و شناخته شدن ندارند كه نشان از خلوص نیت آنان در جلب رضای خدا و كمك به خلق خدا دارد.
خطیبی زاده با بیان اینكه برخی خیران هرمزگانی خارج از كشور سكونت دارند، ابراز داشت: آنها با وجود داشتن شرایط و زندگی خوب ، همچنان به شهر و دیار خود علاقه مند هستند و از امكانات خود برای رفع كمبودهای این مناطق هزینه می كنند.
وی بیان داشت: برخی خیران اصرار ویژه به انجام كار خیر همچون احداث درمانگاه، خانه بهداشت و برخی موارد دیگر در زادگاه خود دارند، اما چون اجرای این طرح ها ازسوی مجموعه دانشگاه علوم پزشكی در آن منطقه تعریف نشده، امكان پذیر نیست.
وی ادامه داد: این امر درخواست خیران حوزه سلامت است كه مجموعه وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشكی همكاری بیشتری نسبت به این مقوله داشته باشند تا خواسته خیر این افراد به نتیجه برسد.
مدیرعامل مجمع خیران سلامت هرمزگان با اشاره به كمبودهای حوزه بهداشت و درمان هرمزگان كه تسریع در رفع آنها نیازمند حمایت های خیران است، افزود: عمده ترین مشكلات بخش بهداشت و درمان استان كه نیازمند كمك نیكوكاران است ؛ ساخت ساختمان دانشكده علوم پزشكی در میناب ، مجتمع عالی سلامت میناب و بیمارستان دوم میناب می باشد.
خطیبی زاده با بیان اینكه این موارد از اولویت های شرق هرمزگان است كه با كمبود اعتبار مواجه می باشد، گفت:یكی از نیازها و اولویت های دانشگاه علوم پزشكی هرمزگان بحث آموزش است كه با راه اندازی فضاهای آموزشی مرتبط با نظام سلامت در استان دیگر كمبود نیروی انسانی نخواهیم داشت .
وی خاطرنشان كرد: هم اكنون بیمارستان 300 تخت خوابی پردیس دانشگاه با 30 درصد پیشرفت فیزیكی ، بیمارستان 220 تخت خوابی آموزشی درمانی جامع زنان كه عملیات ساخت بخشی از آن با ظرفیت 140 تخت با پیشرفت 40 درصد آغاز شده از دیگر پروژه هایی می باشد كه نیازمند كمك و مساعدت خیرین استان جهت تكمیل و بهره برداری از آن هستیم.
وی با بیان اینكه برای تحقق اهداف سلامت نیازمند كمك و حمایت های خیرین هستیم ، اظهار داشت: دولت تدبیر و امید حمایت های ویژه ای از بخش بهداشت و درمان هرمزگان از ابتدای آغاز به كار داشته اما در هر صورت اعتبارات بخش دولتی محدود است و به تنهایی پاسخگوی نیازهای این بخش نیست.
مجمع خیران سلامت در اقصی نقاط كشور از جمله هرمزگان از سال 88 آغاز به كار كرده و تاكنون 220 شعبه از این مجمع در سراسر كشور راه اندازی شده است.
تاكنون چهار هزار و 300 مركز مانند بیمارستان، درمانگاه، خانه بهداشت و اورژانس جاده ای توسط این مجمع ساخته شده است.
70 هزار نفر از خیران در سراسر كشور با این مجمع همكاری دارند.
7198/ 6048 /1484
۰ نفر