استاندار: طرح های اجرایی در مازندران باید دارای توجیه فنی و اقتصادی باشد

ساری - ایرنا - استاندار مازندران بر لزوم انجام کار کارشناسی دقیق و اصولی برای اجرای طرح های عمرانی و سرمایه ای در این استان تاکید کرد و گفت که طرح‌های اجرایی و سرمایه‌ای در این خطه شمالی کشور باید دارای توجیه فنی و اقتصادی باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، یوسف نوری روز شنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان افزود: طرح‌های سرمایه‌گذاری که دارای توجیه فنی و اقتصادی باشد، می‌توانند از تسهیلات مالی و بانکی در سطح ملی برخوردار شوند.

وی رویکرد اصلی دولت را حمایت از طرح های تولیدی دارای توجیه فنی و اقتصادی ذکر و اظهار کرد: همسو با تحقق این مهم، بی‌شک از تمام امکانات و ظرفیت‌های موجود باید به شکل مطلوب استفاده کرد.

وی با بیان اینکه باید فشار به سرمایه گذار بخش خصوصی را کم کنیم تا طرح ها در کمترین زمان ممکن عملیاتی و اجرا شود، بر لزوم تسهیل‌گری برای اجرای طرح های دارای توجیه فنی و اقتصادی در استان تاکید کرد و گفت: داشتن اهلیت و توان مالی سرمایه گذار، ۲ عامل اساسی در اجرای موفقیت آمیز طرح ها و حمایت دولت از بخش خصوصی در استان است و در صورت تحقق این مهم، علاوه بر استفاده بهینه از فرصت‌ها، زمینه لازم برای اشتغال افراد نیز فراهم می شود.

استاندار: طرح های اجرایی در مازندران باید دارای توجیه فنی و اقتصادی باشد

مقام عالی دولت در مازندران خاطرنشان کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی در واگذاری طرح‌های سرمایه‌ای باید اهلیت سرمایه گذار و داشتن تمکن مالی را مورد توجه قرار دهند و یکی از ملاک‌های مهم در جذب سرمایه گذار باید همین ۲ موضوع مهم باشد.

نوری اظهار کرد: طرح های فاقد توجیه اقتصادی، علاوه بر زمینه سازی برای بروز پدیده زمین خواری، تبعات منفی بسیار زیادی نیز به همراه خواهد داشت و پذیرفتنی نیست که اینگونه طرح ها در مازندران عملیاتی و اجرایی شود.

۳۹۵ واحد تولیدی و صنعتی راکد در مازندران

وی شمار واحدهای تولیدی و صنعتی راکد در مازندران را در زمان حاضر ۳۹۵ واحد اعلام و تصریح کرد: احیای واحدهای راکد و نیمه فعال و اجرای طرح های زیربنایی نیمه تمام، باید مورد توجه بیش از پیش مسولان دستگاه های اجرایی استان قرار گیرد.

وی بر لزوم انجام کار کارشناسی دقیق و تصمیم گیری بر اساس مطالعات کارشناسی شده در اجرای طرح ها و به ویژه احیای واحدهای تولید و صنعتی راکد در استاتن تاکید کرد و افزود: تمام دستگاه های اجرایی باید تمام توان خود را در راستای تحقق منویات رهبری در سال جهش تولید با مشارکت مردم را به کار گیرند.

تغییرکاربری ۴۰ هکتار زمین در مازندران

استاندار مازندران اظهار کرد: در راستای حمایت از طرح های اجرایی دارای توجیه فنی و اقتصادی، برای اجرای ۷۳ طرح سرمایه‌ای در این استان، ۴۰ هکتار زمین تغییر کاربری خواهد یافت و به طور طبیعی نیز در طی سال ۲۰ درصد به این میزان افزوده خواهد شد.

نوری با بیان اینکه مازندران دارای زمین های با ارزشی است، تصریح کرد: به دنبال این هستیم در مناطق روستایی طرح های سرمایه‌ای برای اینکه زمین کمتری اشغال کند، به صورت تراکم اجرا شود.
وی ادامه داد: رویکردها از تقاضا محوری به سمت عرضه محوری و مطابق با آمایش سرزمین باید تغییر یابد تا بتوانیم بهع اهداف از پیش تعیین شده دست یابیم.

به گزارش ایرنا، صنعت همواره در مازندران از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده و ۱۵ درصد از تولید ناخالص استان از این بخش است و دستکم سه هزار واحد صنعتی با اشتغال‌زایی مستقیم ۸۰ هزار نفر در استان وجود دارد که از این تعداد ۴۶۱ واحد صنعتی در بخش ماشین‌آلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول به فعالیت هستند که نوسازی و روغن کاری چرخ دنده های این بنگاه های اقتصادی با تلاش دولت سیزدهم در دست اجرا است.
مازندران با ۲۲ شهرستان، ۳۹ شهرک ناحیه صنعتی و ۲ هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی دارد که حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند.
طبق آمارهای رسمی در استان مازندران ۲ هزار و ۶۰۰ واحد تولیدی و صنعتی وجود دارد. سهم صنعت از مجموع اشتغال های موجود در مازندران ۳۰ درصد است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha