«واکسن تراپی» تا ۸۰ درصد بیماری آلرژی را درمان می‌کند

مشهد- ایرنا- فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی بیمارستان قائم (عج) مشهد گفت: میزان موفقیت درمان تخصصی آلرژی به روش «ایمونوتراپی» یا "«واکسن تراپی» در بیمارانی که از درمان‌های ساده دارویی نتیجه نگرفته اند، بین ۷۵ تا ۸۰ درصد است.

دکتر یاسر یادگاری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فعالیت بخش آلرژی و ایمونولوژی بالینی بیمارستان قائم (عج) مشهد از ۱۰ سال گذشته آغاز شده و تاکنون ۱۰۰ بیمار مبتلا به آلرژی حاد و مزمن به روش ایمونوتراپی (واکسن تراپی) یا ایمنی درمانی از طریق تزریق مواد آلرژن‌زا به بدن شان در یک دوره سه ساله معالجه شده اند.

وی ادامه داد: بیمارستان قائم مشهد قطب درمان تخصصی آلرژی به روش ایمونوتراپی در شمال شرق کشور به شمار می رود و مشهد بعد از تهران در درمان آلرژی به پیشرفت های زیادی در کشور دست یافته است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: به طور معمول بیشترین رده سنی افراد مبتلا به آلرژی در سنین ۱۵ تا ۵۰ سال قرار دارند.

یادگاری افزود: ابتلا به آلرژی در بین زنان و مردان مساوی است، اما با توجه به این که زنان نسبت به مردان از آلرژی رنج بیشتری می‌برند و برای درمان به پزشک مراجعه، اما مردان تحمل می کنند و به پزشک مراجعه نمی کنند، تعداد مبتلایان به آلرژی در بانوان بیشتر گزارش می شود.

ایمونولوژی، درمان قطعی آلرژی بینی است
فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی بیمارستان قائم (عج) ادامه داد: ایمونولوژی، درمان قطعی آلرژی بینی است که بین ۸۰ تا ۹۰ درصد به طور کامل و در سایر موارد هم بهبودی نسبی ایجاد می‌شود.

وی تاکید کرد: ایمونوتراپی یک روند درمان آلرژی است که به صورت استفاده طولانی مدت از ماده‌ای که بیمار به آن آلرژی دارد و با پروتکل‌های خاص، آن ماده برای بیمار حساسیت‌زدایی می‌ شود.

یادگاری عنوان کرد: این روش درمانی دارای هزینه بالایی است و دستکم سه سال به طول خواهد انجامید، تداوم درمان در این مدت شرط نتیجه گیری از این روش برای معالجه آلرژی است.

وی ادامه داد: با کمال تاسف در روند این درمان، بیماران با بهبودی اندک درمان را رها می‌کنند که توصیه می‌شود این بیماران دوره درمان خود را کامل کنند، چراکه اگر این التهاب به صورت بالینی وجود داشته باشد و پیشرفت کند، به صورت آلرژی مداوم تبدیل می‌شود و به قسمت‌های تحتانی دستگاه تنفس نیز سرایت می یابد.

این مسوول با بیان این که هم اینک درمان آلرژی از طریق ایمونوتراپی و واکسن‌تراپی به طور اختصاصی در بیمارستان قائم (عج) مشهد انجام می‌شود، ادامه داد: به بیماران توصیه می‌شود، درمان آلرژی را در مراکز پیشرفته و توسط پزشکان حاذق انجام دهند.

به گزارش ایرنا، بیمارستان هزار تختخوابی قائم (عج) مشهد یکی از ۲ بیمارستان بزرگ آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن بیش از ۹ هزار دانشجو و همچنین افزون بر ۲۵ هزار نیروی بهداشتی و درمانی و فعالیت نزدیک به ۵۰ مرکز تحقیقات در رشته های مختلف پزشکی به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور مطرح است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha