مهدی قهرمانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برگزاری این مانور ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺍﻫﻤﯿﺖ و ﺿﺮﻭﺭﺕ ﻧﻈﺎﺭﺕ ﺑﺮ ﺁﺳﺎﻧﺴﻮﺭﻫﺎﯼ ﻣﻨﺼﻮﺑﻪ به ویژه ﺩﺭ ﺍﻣﺎﮐﻦ ﻋﻤﻮﻣﯽ ﻭ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ در راستای اجرای مفاد مواد سه، ۶ و ۱۹ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد (مصوب ۱۳۹۶)، ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺍﺑﻼﻏﯽ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﻣﻠﯽ ﺍﺳﺘﺎﻧﺪﺍﺭﺩ ایران و استانداردهای ملی مرتبط و دستورالعمل صدور تأییدیه ایمنی آسانسور، مورد توجه قرار گرفت.
وی اضافه کرد: این مانور ﻣﺸﺘﺮﮎ ﺑﺎﺯﺭﺳﯽ از آسانسورهای برخی از اماکن عمومی و دولتی شهر زنجان با حضور کارشناسان اداره کل استاندارد استان، نمایندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت، سازمان نظام مهندسی ساختمان، اتحادیه آسانسور و پله برقی استان و شرکتهای بازرسی فنی با بازدید و بررسی فنی و وضعیت استانداردسازی آسانسورهای این اماکن اجرا شد.
این مسوول، هدف از اجرای این مانور را پایش وضعیت آسانسورهای اماکن عمومی و همچنین جلب توجه عموم مردم به مقوله ایمنی در آسانسورها عنوان کرد و گفت: در این مانور برای اولین بار بازرسان در قالب گشت مشترک، وضعیت استاندارد آسانسور مراکز دولتی و عمومی شهر زنجان را مورد پایش و بررسی قرار دادند.
مدیرکل استاندارد استان زنجان با بیان اینکه فرآیند بازرسی آسانسور از طریق شرکتهای بازرسی تایید صلاحیت شده مرکز ملی تایید صلاحیت ایران صورت می گیرد، یادآور شد: در داخل کابین آسانسورهایی که موفق به دریافت گواهینامه اولیه میشوند یک کد ۱۰ رقمی نصب شده وجود دارد.
وی اظهار داشت: این کد بیانگر شناسه ملی آسانسور است و همشهریان می توانند با ارسال این کد به سامانه ۱۰۰۰۱۵۱۷ از وضعیت تائیدیه ایمنی آسانسور اطمینان حاصل کنند.
مدیرکل استاندارد استان زنجان از همه شهروندان درخواست کرد، با استانداردسازی آسانسورهای منصوبه در محل کار یا زندگی خود ضمن ارتقای ضریب ایمنی و امنیت این آسانسورها نسبت به امکان بهره مندی از خدمات بیمه ای آنها اقدام کنند.
نظر شما