به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، در این ۲۵ کودک فارغ از هر اختلالی به رقابت پرداختند که از این بین یازده کودک اوتیسم، سه کودک سندروم دان و چهار کودک روشن دل حضور داشتند.
بخش قایل توجه این رویداد، حضور کودکانی بود که اختلالی نداشتند و در کنار هنرمندان اتیسم، سندروم دان و روشن دل به اجرای برنامه های خود پرداختند.
قطعات موسیقیایی همچون «لا مینور شوپن»، «سرناد شوبرت»، «الهه ناز»، «جان مریم»، «بهاردلنشین» و «خوابهای طلایی » برخی از آثار اجرا شده در این رویداد بود.
آیلین آگاهی دبیر و داور این رویداد گفت: برای دومین بار است که برنامه ای با حضور کودکان اتیسمی سندروم دان و نابینا برگزار می شود. هدف از برگزاری این بود که ضربدر قرمزی بر باورهای غلط بزنیم و نشان داده شود کودکان دارای اختلال همچون اوتیسم با سایر افراد جامعه تفاوتی ندارند و آنها نیز قادر هستند به مانند سایر افراد در تمامی فعالیت ها نظیر موسیقی حضوری فعال و موفق داشته باشند.
وی افزود: در واقع باید افراد جامعه به واژه هایی نظیر اوتیسم و سندروم دان نگاه خاصی نداشته باشد و زاویه تفکر و نگاه خود را تغییر دهد تا موفقیت این افراد روز به روز بیشتر شود.
بهزاد معافی رییس کنسرواتوار موسیقی تهران در ابتدای مراسم ضمن ابراز خوشحالی از حضور این کودکان عنوان کرد: امروز در کنسرواتوار تهران شاهد اجراهای زیبایی از سوی عزیزان با نیاز های ویژه بودیم. کسانی که با نواختن هر نت موسیقی امیدی تازه و نوری در چشمان مادران و خانواده هایشان به چشم می خورد.
میثم معافی، فرهاد رضایی و مسعود نعمتی داوران این رویداد بودند که امتیاز آنها در این مسابقه بدون در نظر گرفتن هر اختلالی داده شد.
نظر شما