به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، دکتر زهرا نیکفرجام روز سهشنبه در تشریح ویژگیهای بیمارستانهای دوستدار کودک افزود: طرح بیمارستانهای دوستدار کودک با هدف ترویج، حفظ و حمایت از تغذیه با شیر مادر به اجرا درآمده است.
وی ادامه داد: ترویج تغذیۀ انحصاری با شیرمادر بهترین راهکار حفظ زندگی کودکان با رویکرد پیشگیری است و تعداد زیادی از کودکان هر ساله به واسطهٔ شیردهی انحصاری در ۶ ماه اول تولد و استمرار شیردهی همراه با تغذیهٔ تکمیلی نجات یافتهاند.
رییس بیمارستان آموزشی - درمانی نهم دی تربت حیدریه گفت: هم اکنون بهصورت میانگین روزانه هشت نوزاد در این مرکز درمانی متولد میشوند و برنامههای متنوعی نیز در خصوص حمایت از این نوازدان و مادران در بیمارستان طراحی شده است.
نیکفرجام افزود: فرایندهای شروع بهموقع شیردهی مادر در ساعت اول تولد و تداوم شیردهی مادر به نوزاد در روزهای بعد تا هنگام ترخیص از بیمارستان در این مرکز درمانی با دقت دنبال میشود و همچنین آموزشهایی که در زمان بستری مادران و بعد از ترخیص تازه آنها از بیمارستان برای موفقیت و راحتی بیشترشان در تداوم شیردهی لازم است به آنها داده میشود.
دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه هم اکنون ، به ۳۷۵ هزار نفر جمعیت در سه شهرستان تربتحیدریه، زاوه و مهولات واقع در مرکز استان خراسان رضوی خدمات میدهد که از این تعداد ۱۸۷ هزار و ۱۷ نفر در نواحی روستایی سکونت دارند.
دانشگاه تربت حیدریه ۲۷۲ تخت در بیمارستان امام حسین (ع)، ۲۹۰ تخت در بیمارستان نهم دی تربتحیدریه و ۲۰ تخت در مهولات دارد.
شهرستان ۲۲۴ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما