اسفندیار دریکوندی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا در این خصوص بیان داشت: در همین رابطه طی چهار ماه سپری شده از سال، بیش از ۳۳ نوع کالای تولیدی واحدهای صنعتی استان در بخشهای مختلفی همچون شیمیایی، غذایی، لوازم خانگی، کفش و صندل و دیگر موارد به ۳۱ کشور در مناطق مختلف جهان صادر شد.
وی با اشاره به وجود بسترهای لازم برای انجام صادرات از طریق ریل در گمرکات قم، افزود: از جمله دستاوردهای گمرکات استان در تیرماه، ارسال محموله صادراتی از طریق ریل به کشور چین بود که این موضوع نقش مهمی در توسعه روابط تجاری فعالان اقتصادی استان با این کشور خواهد داشت.
وی ادامه داد: با توجه به گسترش فعالیتهای صنعتی در استان قم و رویکرد صادرات محوری در سیاستهای اقتصادی استان، گمرکات قم خود را برای صادرات انواع کالای تولید شده در واحدهای صنعتی استان آماده کرده و در همین خصوص امکانات و بسترهای لازم در این اداره کل فراهم شدهاست.
به گزارش ایرنا، صنعت قم طی سالهای اخیر با رشد خوبی مواجه بودهاست و اکنون انواع مختلف محصولات در واحدهای مستقر در شهرکهای صنعتی استان تولید و به بازار مصرف عرضه میشود که بسیاری از آنها هم صادراتی است و ارزآوری مناسبی برای کشور به همراه دارد.
یکهزار و ۷۰۰ واحد بهرهبردار با ایجاد اشتغال برای ۴۱ هزار نفر در شهرکهای صنعتی قم به تولید محصولات مورد نیاز مردم مشغول هستند.
شهرکهای صنعتی استان به دلایل مختلف همچون موقعیت ویژه در نزدیکی بازارهای بزرگ کشور و برخورداری از امکانات زیرساختی مناسب، با استقبال گسترده سرمایهگذاران و علاقهمندان به راهاندازی کسب و کارهای تولیدی مواجه شدهاست.
در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
نظر شما