عبدالغفور بادپا روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این اقدام در راستای توسعه زیرساختهای آموزشی و رفاهی و ارتقاء سطح کیفی آموزش در منطقه صورت گرفته است.
وی افزود: دانشگاه بینالمللی چابهار با فراهم کردن امکانات خوابگاهی استاندارد، قصد دارد به دانشآموزان مستعد و پرتوان فرصتی مناسب برای پیشرفت علمی همگام با عدالت آموزشی فراهم کند.
رئیس دانشگاه بینالمللی چابهار گفت: دریافت این مجوز گامی مهم در جهت تحقق اهداف بلندمدت دانشگاه در حوزه آموزش و پرورش است. امیدواریم با ارائه خدمات مناسب آموزشی و رفاهی به فرزندان نخبه این خطه از میهن اسلامی، سهم بسزایی در شکوفایی هرچه بیشتر این استعدادها ایفا کنیم.
وی تصریح کرد: این دانشگاه اقدام لازم برای تجهیز و آمادهسازی خوابگاه را آغاز کرده و انتظار میرود این خوابگاه تا پایان مردادماه سالجاری به بهرهبرداری برسد چون تأثیر مثبتی بر جذب دانشآموزان برتر از سراسر کشور و حتی خارج از کشور دارد.
بادپا ادامه داد: دبیرستان پسرانه دانا و توانا در سال ۱۳۹۶ تاسیس شده و هر سال ۲۳۰ دانش آموز پذیرش میکند و نقش مهمی در قبولی دانش آموزان در دانشگاههای مختلف کشور دارد.
وی بیان کرد: در این خطه از ایران اسلامی این مدرسه می تواند در حوزه آموزش، محور تحول و رشد فردی و اجتماعی باشد و با بهرهگیری از استعدادهای نهفته، میتوان نیروی محرکهای برای زندگی ایجاد کرد.
رئیس دانشگاه بینالمللی چابهار بیان کرد: مجوز دبیرستان دخترانه دانا و توانا نیز اخذ شده که یکی از افتخارات مهم دولت برای توسعه علمی و آموزشی سواحل مَکُران است.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه بین المللی چابهار با صعود ۱۶۱۰ پلهای در رتبه بندی “وبو متریک۲۰۲۴” به جمع هشت هزار و ۶۲۰ دانشگاه برتر جهان پیوست، خاطرنشان کرد: طبق گزارش منتشر شده پایگاه رتبهبندی “وبـومـتریک”(Webometrics) در سال ۲۰۲۴، دانشگاه بین المللی چابهار موفق شد در رتبه بندی جهانی با صعود یک هزار و ۶۱۰ پله ای، از رتبه ۱۰ هزار و ۲۳۰ در سال ۲۰۲۲، به رتبه هشت هزار و ۶۲۰ در سال ۲۰۲۴ ارتقا یابد.
بادپا تصریح کرد: نظام رتبهبندی “وبومترک” بر اساس سه شاخص میزان اثرگذاری محتوای وب ۵۰ درصد، تعداد ارجاعات محققین پر استناد ۱۰ درصد و تعداد ارجاعات مقالات ۴۰ درصد رتبهبندی دانشگاههای جهان را انجام میدهد.
نظر شما