به گزارش ایرنا، حجتالاسلام علی مصباح یزدی شامگاه چهارشنبه در اجتماع مردمی حمایت از سعید جلیلی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: انتخابات و انتخاب مردم مسالهای است که در تاریخ ملت ایران سابقه طولانی دارد و از زمانی که مردم با اسلام آشنا شدند اسلام را انتخاب کردند و به عنوان یک سبک زندگی و روش زندگی برای خود برگزیدند وجود داشت.
وی ادامه داد: با قیام امام راحل و روشنگریهای ایشان مردم با اسلام جامع و ابعاد اجتماعی و سیاسی آن آشنا شده و مردم جذب این دین با همه ویژگیها و زیباییهای آن شدند که برای سلامت دنیا و آخرت و برای زندگی خانوادگی، رابطه اجتماعی، مسائل اقتصادی، روابط بینالمللی برنامه و حرف دارد و نظام منسجم از باورها، ارزشها، ارکان و رفتار را برای انسان به ارمغان میآورد تا انسان بهعنوان یک موجود منظم و سیستماتیک بتواند مسیر قرب به خداوند را طی کند.
عضو ستاد انتخاباتی سعید جلیلی به برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و توضیح داد: در بین دولتهایی که انتخاب شده و زمام امور کشور را به دست گرفتند دولتهایی با اعتقاد راسخ به راه و مبانی امام راحل پایبند بودند و تلاش کردند با صداقت و پاکدستی این هدف را پاس بدارند که دولت شهید رجایی، دولت زیر سایه مقام معظم رهبری و دولت شهید رئیسی از جمله این دولتها بودهاند.
مصباحیزدی متذکر شد: پس از انقلاب اسلامی دولتهایی هم بودند که پس از بر سر کار آمدن علاوهبر بیاعتنایی به آرمانهای امام راحل و انقلاب اسلامی حتی در برخی از برههها کاملا بر ضد اهداف انقلاب اسلامی گام برداشتند و بهجای گسترش عدالت در جامعه موجب پیدایش طبقه جدیدی از ثروتمندان و قدرتمندان شدند و مافیاهای مختلفی را برای پُر کردن جیب خود و اطرافیان تشکیل دادند تا مردم محروم، محرومتر و مردم سوءاستفادهگر بیشتر بهرهمند شوند.
وی گفت: در برخی از دورهها به دولتهایی مبتلا شدیم که به جای تامین هدف عزت اسلامی، دیپلماسی رذیلانه و ذلیلانه التماسی را تشکیل دادند و با عدم اعتماد به نفس، آویزان غرب شدند تا خود را نجات دهند چراکه مایه مردمی و اسلامی نداشتند،
وی گفت: آرزوی این دولتها در غرب متبلور بود و آرزوی آنها شبیه شدن به یکی از کشورهای وابسته دست چندم غربی بود همانطور که امروز در ادبیات برخی نامزدها این تفکر مشاهده میشود و کشور ترکیه را به عنوان یک کشور شاخص و الگوی ایدهآل مطرح میکنند که ایران اسلامی باید به آنجا برسد.
عضو ستاد انتخاباتی سعید جلیلی با اشاره به اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی دولتهایی بر سر کار آمدند که اصل مبانی انقلاب اسلامی را قبول نداشتند، افزود: یادمان نرفته دولتی که خود را دولت اصلاحات میدانست اما در واقع دولت افسادات بود، این دولتها تمامی مبانی فکری اسلامی را زیر سوال میبردند و هر روز شبههای جدید از تریبونهای رسمی دولتی به جامعه پمپاژ میشد و پایههای فکری جوانان را متزلزل میکردند و اگر مبارزات بیمحابای برخی بزرگان نبود امروز دیگری اسمی از جمهوری اسلامی باقی نمیماند.
مصباحیزدی با بیان اینکه در طول ۴۵ سال، دولتها و سیاستهای مختلفی را تجربه کردیم، یادآور شد: پس از آخرین موج حملات دولتی به ارزشها و اعتقادات مردم، در دولت اعتدال عزت اسلامی کشور را به یک قرارداد ننگین سراسر خسارت فروختند و هشت سال کشور را معطل کردند علاوهبر تعطیلی هزاران کارخانه، صدها هزار کارگر را بیکار کردند و به افتتاح نکردن حتی یک واحد مسکن مهر افتخار کردند، کشور را در بین کشورهای دیگر از جمله کشورهای مسلمان ذلیل کردند و وزیر خارجه این دولت در برابر کشوری مانند کویت زانو زد.
وی با بیان اینکه دولت شهید رئیسی دولتی بود که رئیس آن از عمق قلب خود اسلام و مبانی اسلامی را قبول داشت، تصریح کرد: در قانون اساسی جمهوری اسلامی انتخاب رییس قوه مجریه بر عهده مردم گذاشته شد و جایگاه رئیس جمهور در نظام مقدس جمهوری اسلامی، بازوی اجرایی ولی فقیه است لذا پس از ابلاغ سیاستهای کلی توسط ولی فقیه، مابقی قوا ملزم به اجرای این سیاستها هستند.
عضو ستاد سعید جلیلی ادامه داد: اولین وظیفه و نکتهای که درباره رئیس جمهور باید در نظر بگیریم این است که آیا نظام مقدس جمهوری اسلامی را قبول دارد؟ آیا میداند باید سیاستهای ولی فقیه را اجرا کند؟ اگر رفتار، کلام و سابقه یک نامزد ریاست جمهوری نشان میدهد که نظام و ولی فقیه را قبول ندارد و یا اعتقاد صرفا زبانی دارد، نمیتواند رئیس جمهور این نظام باشد.
مصباحیزدی با بیان اینکه رئیس جمهور نظام مقدس جمهوری اسلامی باید زیر سایه ولی فقیه انجام وظیفه کند، بیان کرد: کسی که این مهم را قبول ندارد به درد ریاست جمهوری، ایران اسلامی نمیخورد در واقع نامزدی که در اجرای سیاستها و فرمانهای ولی فقیه راسختر باشد در مقام ریاستجمهوری اصلحتر است.
وی تاکید کرد: رئیس جمهور باید اعتقاد قلبی به مبانی انقلاب اسلامی داشته باشد و کسی که در چنین اعتقادی راسختر باشد و در بزنگاهها حرف ولی فقیه را مقدم بر حرف خود بداند اصلحتر است چراکه سرنوشت یک کشور ۸۵ میلیونی مطرح است.
عضو ستاد سعید جلیلی خاطرنشان کرد: برای اجرای چنین مبانی در جامعه شخص باید معتقد باشد که نظام ولایت فقیه در دین مبین اسلام میتواند برای اقتصاد، سیاست، روابط بینالملل، تعلیم و تربیت و همه قلمروهای زندگی بشر برنامه تعیین کند اگر کسی چنین اعتقادی نداشته باشد و بگوید اسلام را قبول دارد اما با رسیدن به مسائل اقتصادی و اجتماعی، اسلام را برای ۱۴۰۰ سال پیش بداند و به نظر کارشناسان استناد کند برای ریاست جمهوری اصلح نیست.
مصباحیزدی گفت: این روزها کارشناسانی که امتحان خود را در دولتهای قبلی پس دادند و کنار کاندیداها مینشینند و در جلسات یقه میدرند و حنجره پاره میکنند تا مردم به آنها رای بدهند؛ همان کارشناسانی هستند که حاضرند کشور را بفروشند تا اسمی از آنها باقی بماند که فلان قرارداد را اجرا کردند.
وی با اشاره به اینکه امروز کسانی که میخواهند رئیس جمهور دولت اسلامی شوند باید قدرت تصمیمگیری مستقل داشته باشد، افزود: نباید چشمش به رئیس جمهور آمریکا و خواستههای آنها باشد، وزیر نفت دولت قبلی پالایشگاهسازی را کثافتکاری میدانست و حاضر نبود نفت خام را به ارزش افزوده تبدیل کند و رضایت کدخدا به جای رضایت خدا و مردم برای آنها اصل بود؛ اینها همان کارشناسانی هستند که برخی میخواهند آنها را بر گُرده مردم سوار کنند و چهار یا هشت سال دیگر کشور را به قهقرا ببرند.
عضو ستاد سعید جلیلی با بیان اینکه نامزد اصلح باید قدرت مدیریت داشته باشد و از همه ظرفیتها استفاده کند، خاطرنشان کرد: دکتر جلیلی با وجود نداشتن مسوولیت رسمی در دولت، جمعهای نخبگانی را گرد هم جمع کرده تا مشکلات را شناسایی و راهحل ارائه کند، حتی در دولتی که مخالف آنها بود راهحلها را شناسایی و در اختیار آنها قرار داد؛ این اقدام نهایت اخلاص و صداقت را نشان میدهد.
نظر شما