۲۳ خرداد ۱۴۰۳، ۲۳:۱۹
کد خبرنگار: 815
کد خبر: 85507595
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

هشدار سازمان ملل: مواجهه یک میلیون نفر در غزه با مرگ و گرسنگی تا ماه آینده

نیویورک – ایرنا- سازمان ملل متحد هشدار داد: تا اواسط ماه  آتی میلادی (جولای)  بیش از یک میلیون نفر در غزه با مرگ و گرسنگی مواجه خواهند شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مارتین گریفیتس معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و کمک های اضطراری روز چهارشنبه به وقت محلی هشدار داد که تا اوایل ماه آینده میلادی به دلیل جنگ در غزه بیش از یک میلیون نفر در این منطقه با گرسنگی و مرگ مواجه خواهند بود.

بر اساس اعلام سازمان ملل، جنگ در غزه و سودان میلیون‌ها نفر از مردم را به مرز گرسنگی و قحطی می‌ کشاند.

سازمان ملل پیش از اجلاس گروه ۷ در ایتالیا اعلام کرد: تنها نبود اطلاعات است که از اعلام قحطی جلوگیری می‌کند ر حالی که مردم هم اکنون از گرسنگی می‌میرند.

مارتین گریفیتس معاون امور بشردوستانه دبیرکل سازمان ملل افزود: قحطی در قرن بیست و یکم، بحرانی قابل پیشگیری است. رهبران گروه ۷ باید از نفوذ خود برای جلوگیری از قحطی استفاده کنند. انتظار برای اعلام رسمی قحطی و عدم اقدام مانند حکم مرگ برای هزاران نفر خواهد بود. این اقدام همچنین یک بی‌اخلاقی بزرگ خواهد بود.

گریفیتس ادامه داد: انتظار می‌رود تا اوایل ماه جولای بیش از یک میلیون نفر در غزه با مرگ و گرسنگی مواجه شوند. کمک بشردوستانه راه حل جنگ‌ها نیست و کشورها در گروه ۷ باید از نفوذ عظیم سیاسی خود برای کمک کردن به همه مردم نیازمند استفاده کنند.

معاون دبیرکل سازمان ملل افزود: جهان باید تامین ماشین جنگی که منجر به رسنگی دادن غیرنظامیان در بسته و سودان می‌شود را متوقف کند. زمان آن رسیده است که دیپلماسی را در اولویت قرار دهیم و به مردم آینده آنها را اعطا کنیم و فردا گروه ۷ می‌تواند این کار را انجام دهد.

به گزارش ایرنا،گروه‌های مقاومت فلسطین به رهبری حماس ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

کابینه جنگ اسرائیل ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برابر با ۶ می ۲۰۲۴ نیز به رغم مخالفت‌های بین‌المللی، حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از ۱۸ اردیبهشت بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده‌ است و بدین ترتیب، رفح شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل در تمامی مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه فلسطینیان غزه را به روی جهان بسته است.

ارتش اسرائیل ۲۶ می (۶ خرداد ماه جاری) همچنین به بهانه نابودی حماس با حمله به اردوگاه آوارگان در شهر رفح در جنوب نوار غزه دست کم ۴۱ فلسطینی از جمله زنان و کودکان را شهید و ده‌ها نفر دیگر را زخمی کرد که این موضوع باعث نگرانی‌های بین المللی شده است چرا که وضعیت نوار غزه را وخیم‌تر می‌کند.

بر اساس تازه ترین آمار وزارت بهداشت غزه، شمار شهدای جنگ اسرائیل در غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر۱۴۰۲ ) به ۳۶ هزار و ۵۸۶ نفر و شمار زخمی ها به ۸۳ هزار و ۷۴ نفر رسیده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha