محمدجواد امیری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۹۵۰ پرونده مزاحمت تلفنی در سامانه اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ثبت شده است.
وی بیان کرد: هر چند این رقم نسبت به مدت مشابه پارسال (هزار و ۲۰۹ مورد) کاهش یافته است، اما با این حال پاسخگویی به چنین تماسهایی برای همکاران ما بسیار وقتگیر و چالشآفرین است.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه ادامه داد: خدمات اورژانسی برای نجات انسان و فرآیند امدادرسانی از لحظه تماس شروع شده و تا انتقال مددجو به مرکز درمانی یا درمان در محل ادامه پیدا میکند، بنابراین مزاحمت های تلفنی مانعی در مقابل هدر دادن این ثانیههای حساس است.
دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه، مهولات و زاوه به ۳۷۵ هزار نفر جمعیت سه شهرستان در جنوب استان خراسان رضوی خدمات میدهد که از این تعداد ۱۸۷ هزار و ۱۷ نفر در نواحی روستایی سکونت دارند.
این دانشگاه ۲۷۲ تخت در بیمارستان امام حسین (ع)، ۱۹۰ تخت در بیمارستان نهم دی تربتحیدریه و ۲۰ تخت در مهولات دارد.
اکنون در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه، ۱۹ پایگاه اورژانس ۱۱۵ شهری و جادهای با کمک یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۱۹ دستگاه آمبولانس خدمات ارایه میکنند.
مرکز شهرستان ۲۲۴ هزار نفری تربتحیدریه با مزیتهای مختلف در حوزه کشاورزی، معدن، صنعت و تجارت در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
نظر شما