ملی‌پوش وزنه‌برداری زنان: رسیدن به سهمیه المپیک کار سختی بود

تهران- ایرنا- ملی‌پوش وزنه‌برداری زنان گفت: تمامی کسانی که کسب سهمیه کردند، قطعا بالای ۱۰ سال تمرین داشتند و حتی قهرمان جهان و آسیا بودند. رسیدن به سهمیه المپیک کار سختی بود و باید به مجموع می‌رسیدیم اما مطمئن هستم برای المپیک ۲۰۲۸ قطعا نماینده‌ای نداریم. 

فاطمه کشاورز روز سه شنبه در گفت‌وگو با ایرنا درباره شرایط تمرینی خود، اظهار کرد: در حال حاضر در اردوی تیم ملی وزنه‌برداری نیستیم و هرکدام در شهرهای خودمان تمرین می‌کنیم. در المپیک ۲۰۲۴ پاریس هم وزنه‌برداری زنان ایران نماینده‌ای ندارد زیرا زمان کوتاهی است که زنان ایران در وزنه‌برداری فعالیت می‌کنند.

وی افزود: تمامی کسانی که کسب سهمیه کردند، قطعا بالای ۱۰ سال تمرین داشتند و حتی قهرمان جهان و آسیا بودند. رسیدن به سهمیه المپیک کار سختی بود و باید به مجموع می‌رسیدیم اما مطمئن هستم برای المپیک ۲۰۲۸ قطعا نماینده‌ای نداریم.

ملی‌پوش وزنه‌برداری زنان عنوان کرد: در یکسال گذشته ما همواره زیر نظر کادر فنی در اردو تمرین می‌کردیم و به مسابقات گزینشی المپیک اعزام شدیم. در این مدت تمام تلاش خود را کردیم تا رکوردها را افزایش دهیم و با حضور در این رقابت‌ها تجربه زیادی کسب کردیم.

وی ادامه داد: آخرین رقابتی که در آن شرکت کردیم، مسابقات قهرمانی آسیا ازبکستان گزینشی المپیک بود. من در دسته المپیکی ۷۱ کیلوگرم کار کردم و واقعا سخت بود اما تلاش کردیم تا عددهای نسبتا خوبی در این مسابقات بزنیم. آخرین رکوردم در تمرینات ۹۵ کیلوگرم یک ضرب، ۱۲۰ گیلوگرم دوضرب و در آخرین مسابقه برون مرزی ۹۳ کیلوگرم یک ضرب و ۱۱۲ کیلوگرم دوضرب بود. در تمرینات افزایش رکورد داشتم اما شرایط تمرین در مسابقات فرق می‌کند.

کشاورز یادآور شد: فدراسیون وزنه‌برداری فعلا درباره اعزام ما به مسابقات برون مرزی صحبت نمی‌کند اما می‌دانم که مسابقات جوانان جهان اسپانیا و قهرمانی جهان بحرین را در پیش داریم و باید در اردوهای تیم ملی حضور یابیم و ببینیم که تصمیم فدراسیون برای اعزام ما چیست. ما قطعا تمرین می‌کنیم تا افزایش رکورد داشته باشیم و به مدال برسیم.

وی خاطرنشان کرد: الهام حسینی اولین مدال‌آور وزنه‌برداری زنان است و شانس بیشتری برای کسب سهمیه المپیک داشت و تا لحظه آخر برای کسب سهمیه تلاش کرد. تجربیات او بیشتر از ماست و حسینی همواره به نوجوانان و جوانان در تمرینات کمک می‌کند.

ملی‌پوش وزنه‌برداری زنان ادامه داد: در حال حاضر روزی چهار ساعت در مرودشت تمرین می‌کنم و این تمرینات زیر نظر کوروش باقری است. زدن این وزنه‌ها به تدریج باعث می‌شود تا وزنه‌برداری زنان پیشرفت کند.

وی گفت: نقطه ضعف وزنه‌برداری زنان ایران در عرصه بین‌المللی مدت زمان کوتاه آغاز فعالیت آن است اما نقطه قوت آن این است که دختران قوی وزنه‌برداری ایران می‌توانند به مدال آسیایی برسند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha