۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۳:۰۹
کد خبرنگار: 1452
کد خبر: 85458074
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تاریخ‌سازی کشتی فرنگی همدان در جام تختی، کار کارستان رنجبر

همدان- ایرنا- حضور موفق در مسابقات کشتی جام بین‌المللی تختی هراندازه که برای فرنگی کاران همدانی طی سال‌های گذشته رویایی بزرگ محسوب می‌شد، اما این بار "محمدسروش رنجبر "توانست طلسم شکنی کند و با کسب عنوان قهرمانی نام خود را در تاریخ این ورزش استان همدان به ثبت برساند.

به گزارش ایرنا، چهل و چهارمین دوره رقابت‌های بین‌المللی کشتی فرنگی جام تختی با حضور کشتی گیرانی از کشورمان و تیم‌های ارمنستان، سوریه و عراق در سالن شهرک نفت اهواز برگزار شد و محمدسروش رنجبر در ۱۳۰ کیلوگرم عنوان قهرمانی را برای همدانی‌ها به ارمغان آورد.

رنجبر در فینال این رقابت‌ها مقابل رازمیک کوردیان دارنده نشان نقره جهانی نوجوانان از کشور ارمنستان به برتری رسید و نخستین نشان طلا تاریخ کشتی فرنگی همدان در جام تختی را به دست آورد.

پایان دوران ناکامی کشتی فرنگی همدان

همدان همواره در کشتی فرنگی آنطور که باید نتوانست در سطح بهترین‌های کشور و تیم ملی قرار بگیرد و در سال‌های گذشته شاهد کمرنگ بودن برنامه‌های هدفمند برای توسعه کشتی فرنگی در سطح استان بودیم و همین مسأله باعث شد تمایل کشتی گیران نیز بیشتر به سمت رشته آزاد گرایش یابد.

کارنامه کشتی فرنگی همدان در یک دهه گذشته نشان داد که مهران محسنی پدیده زودگذر این رشته در همدان بود که توانست در رقابت‌های جوانان کشور عنوان قهرمانی وزن ۵۰ کیلوگرم را کسب کند و پس از او، محمدسروش رنجبر سنگین وزن نیز به نشان طلا قهرمانی کشور رسید تا پایان دهنده عمر کوتاه افتخارات فرنگی این استان باشند.

رنجبر در آن سال با کسب عنوان قهرمانی کشور در وزن ۱۳۰ کیلوگرم رشته فرنگی برای ورزش کشتی استان همدان تاریخ‌ساز شد چراکه همدان تاکنون در سنگین وزن کشتی فرنگی موفق به کسب نشان طلای ملی نشده بود.

اما این شروع خوب، زودگذر و پایانی تلخ در چهل و دومین دوره رقابت‌های بین‌المللی کشتی فرنگی جام تختی داشت و رنجبر با عملکرد فنی اشتباه و نیز ناداوری‌های صورت گرفته نتوانست قهرمانی خود را تکرار کند.

این کشتی گیر همدانی در این رقابت‌ها حرفی برای گفتن نداشت و در نهایت نتوانست بین ۱۰ کشتی گیر برتر وزن ۱۳۰ کیلوگرم قرار بگیرد.

سنگین وزن فرنگی همدان سال قبل در چهل و سومین دوره جام تختی با پیگیری فراوان پدرش شهریار رنجبر قصد جبران در مسابقات بین‌المللی جام تختی را داشت و در حالی که تمرین آماده‌سازی خود را زیر نظر مربیانی همچون مهران محسنی سپری می‌کرد، با بدشانسی دچار مصدومیت شد و تشخیص مربی او این بود که با شرایط پیش آمده وارد جام تختی نشود.

تاریخ‌سازی کشتی فرنگی همدان در جام تختی، کار کارستان رنجبر

بازگشت طلایی رنجبر

سروش رنجبر با حمایت‌های همه جانبه پدرش شهریار رنجبر از پیشکسوتان ورزش فوتبال، امسال توانست در جام تختی مزد زحماتش را بگیرد.

سروش ماه‌ها تمرینات سخت و فشرده را زیر نظر مربیان انجام داد و حمایت پدر او نیز باعث شد تا پس از سال‌ها حسرت کسب نشان در جام بین‌المللی تختی، به هدف خود دست یابد.

او در این مسابقات آماده نشان داد و با شکست حریفان خود توانست نخستین مدال ارزشمند کشتی فرنگی تاریخ ورزش همدان را به ارمغان بیاورد.

در وزنی که بیشترین کشتی گیر خارجی در آن حضور داشتند، سروش رنجبر موفق به کسب نشان طلای وزن ۱۳۰ کیلوگرم شد تا تنها نماینده استان همدان در این مسابقات با دست پر بازگردد.

در وزنی که بیشترین کشتی گیر خارجی در آن حضور داشتند، سروش رنجبر موفق به کسب نشان طلای وزن ۱۳۰ کیلوگرم شد تا تنها نماینده استان همدان در این مسابقات با دست پر بازگردد.

رنجبر فعل خواستن را صرف کرد

مربی کشتی فرنگی همدان با ابراز خرسندی از این موفقیت کسب شده توسط سروش رنجبر گفت: او امسال نه تنها آماده بود بلکه انگیزه فراوانی برای کسب نشان طلا داشت.

مهران محسنی افزود: سروش رنجبر امسال به حتی نشان نقره هم رضایت نداشت و همین انگیزه سبب شد تا به هدف نهایی خود دست یابد.

وی اضافه کرد: کشتی‌های سروش امسال بسیار بهتر از سال‌های قبل بود و نشان داد که به خوبی تمرین و مرور فن داشته و به نوعی مزد زحمات خود را گرفت.

محسنی با بیان اینکه رنجبر چراغ کشتی فرنگی همدان را روشن کرد، گفت: او ثابت کرد که می‌توانیم در کشتی فرنگی هم موفق باشید و خواستن توانستن است.

تاریخ‌سازی کشتی فرنگی همدان در جام تختی، کار کارستان رنجبر

حضور در تورنمنت بین‌المللی حق سروش رنجبر

مربی سازنده کشتی فرنگی همدان ادامه داد: به نظرم حداقل حق این کشتی گیر همدانی که طلای جام بین‌المللی تختی را کسب کرد، حضور در یک تورنمنت بین‌المللی است.

مربی سازنده همدان: حداقل حق سروش رنجبر که طلای جام بین‌المللی تختی را کسب کرد، حضور در یک تورنمنت بین‌المللی است.

محسنی افزود: رنجبر سالی که عنوان قهرمانی کشور را کسب کرد، حتی به یک مسابقه خارج از کشور هم اعزام نشد و اکنون انتظار می‌رود که فدراسیون او را به یک مسابقه خارج از کشور اعزام کند.

این مربی کشتی با بیان اینکه نشان طلایی رنجبر در جام تختی دیدگاه‌ها نسبت به کشتی فرنگی همدان را تغییر خواهد داد،افزود: از ماه‌ها قبل با حمایت هیات کشتی به دنبال احیای این رشته هستیم و طلای رنجبر باعث شد تا به هدفمان نزدیکتر شویم.

وی با بیان اینکه هم اکنون همراه با محمدفتحی و حمزه صفره دیگر مربیان کشتی فرنگی در حال استعدادیابی و آماده‌سازی رده‌های سنی پایه هستیم، گفت: خوشبختانه با حمایت ولی بهاریان سرپرست هیات کشتی استان، علیرضا کرمی دبیر هیات و نیز حاج حسین یلفانیان رئیس هیات کشتی شهرستان همدان توانسته‌ایم تحولات خوبی را در کشتی فرنگی ایجاد کنیم.

محسنی با اشاره به اینکه تیمی از نونهالان کشتی فرنگی قرار است از فردا در مسابقات قهرمانی کشور حضور یابند، یادآور شد: هدف ما اعتلای کشتی فرنگی همدان در سطح کشور است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha