به گزارش ایرنا " کبری توکلی " روز جمعه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: بدلیل ضعف مدیریتی نخلستانهای درجه برخی از نخلها تکریب نشدهاند که این امر عاملی برای ایجاد آفتها شده، بنابراین بهبود سازی و بهینه کردن شرایط باغ برای رسیدن به عملکرد بالاتر الزامی است.
وی افزود: عملیات هرس و تکریب نخلستان ها در راستای مقابله با آفت و ایجاد شرایط افزایش تولید خرما ۹ میلیارد ریال اعتبار استانی اختصاص یافته است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر ادامه داد: تغذیه ، هرس، تکریب، آرایش و تنک کردن نخیلات و پوششدهی خوشه خرما از برنامههای مهم در مدیریت نخلستان است.
توکلی یادآور شد: حمایت از کشاورزان و رفع مسائل و موانع در جهش تولید مورد توجه ویژه قرار دارد.وی با تاکید بر پایش مستمر بررسی وضعیت آفت قرنطینهای سوسک سر خرطومی حنایی در نخیلات استان بوشهر تصریح کرد: ردیابی و پایش روزانه نخیلات توسط کارشناسان در حال اجراست و آموزش و توصیههای لازم به بهرهبرداران ارائه میشود.
وی از کشاورزان خواست ضمن پایش مداوم درختان نخل و عمل به هشدارها و توصیههای کارشناسان این سازمان، در صورت مشاهده علائم خسارت آفت با مشورت کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی نسبت به مدیریت اصولی کنترل آفت اقدام کنند.
نظر شما