به گزارش ایرنا، رحیم خاکی روز یکشنبه در نشست با خبرنگاران افزود: با جذب این میزان سرمایه زمینه اشتغال برای ۲ هزارو۸۰۰ نفر در البرز فراهم شده است.
وی اظهار کرد: این موافقت اصولیها برای ۱۶ واحد بومگردی، هشت هتل، سه واحد پذیرایی سنتی، ۲۷ مجتمع گردشگری، ۹ کمپینگ بهداشتی، یک محوطه روستایی و گردشگری، یک هتل بیمارستان، یک هتل آپارتمان، یک اقامتگاه سنتی و یک مجموعه گردشگری سلامت صادر شده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان البرز افزود:این اداره کل همکاری خوبی با سرمایهگذاران در زمینه صدور موافقت اصولی به خصوص در زمینه اقامتگاه بومگردی، هتل، هتل آپارتمان مجتمعهای گردشگری اقامتی و امثال آن دارد .
صدور وتمدید پروانه
خاکی با اشاره به فعالیت ۱۰۹ واحد پذیرایی شامل ۹۱ واحد پذیرایی بین راهی و ۱۸ واحد پذیرایی سنتی دارای مجوز از اداره کل میراث فرهنگی در البرز گفت: سال گذشته ۲۲ پروانه واحد پذیرایی و ۳۸ پروانه در حوزه دفاتر خدمات مسافرتی البرز صادر و تمدید شد.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان البرز تعداد بازدیدهای نظارتی از تأسیسات گردشگری طی سال ۱۴۰۲ را ۲هزارو۴۳۲ مورد برشمرد و افزود: از این تعداد، یک هزارو۵۱۲ مورد بازدید مربوط به واحدهای پذیرایی، ۷۸۱ بازدید از واحدهای اقامتی و ۱۳۹ بازدید از دفاتر خدمات مسافرتی برای بررسی ارائه خدمات بهینه به گردشگران صورت گرفته است.
به گفته وی ۶۷ کمیسیون رسیدگی به شکایات حوزه گردشگری استان البرز طی سال گذشته تشکیل و اقدامات متناسب از جمله تذکر، اخطار، تعلیق و یا لغو مجوز صورت گرفت.
خاکی با اشاره به اینکه ۴۸ طرح گردشگری در سال۱۴۰۲ برای دریافت تسهیلات به بانکها معرفی شده است و گفت: مبلغ درخواستی این طرحها ۲ هزار و ۷۵۶ میلیارد ریال است که در زمینه تأسیسات گردشگری، دفاتر خدمات مسافرتی، مجتمعهای گردشگری، واحدهای پذیرایی سنتی و امثال آن احداث می شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان البرز اظهار کرد: پارسال ۳۳۶ میلیارد ریال تسهیلات در زمینه گردشگری استان پرداخت شد که بخشی از آن مربوط به بودجه سال ۱۴۰۱ بود.
وی با اشاره به استقبال خوب علاقهمندان به شرکت در دورههای آموزش گردشگری استان گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۴۰۰ نفر در آزمون های جامع دوره های آموزشی کوتاه مدت گردشگری که در۲ نوبت در البرز برگزار شد، شرکت کردند ضمن آنکه ۱۹۰ نفر از دوره های زیر ۳۰ ساعت گردشگری بهره مند شدند.
برپایی جشنواره ها در البرز
خاکی با بیان اینکه سال گذشته جشنوارههای مختلف گلابگیری، خوراک سنتی، شیرینی پزی، جشنواره گیلاس، جشنواره عسل، جشنواره گردو و خرمالو و سایر رویدادها و نمایشگاههای گردشگری و صنایعدستی در استان برگزار شد، گسترش گردشگری رویداد محور در کنار دیگر جنبههای گردشگری را دارای اهمیت بسیار بالایی عنوان کرد و افزود: این امر میتواند به پویایی اقتصاد به خصوص جوامع محلی و روستاهایی که ظرفیتبرگزاری رویدادهای گردشگری کشاورزی را دارند بینجامد.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان البرز بازاریابی و تبلیغات را در کنار فراهم کردن زیرساختها بخش مهمی در جذب گردشگران عنوان کرد و گفت: معرفی ظرفیتها و جاذبههای گردشگری استان البرز امسال در قالبهای مختلف از جمله نصب بیلبوردها و بنر در محورهای مواصلاتی، توزیع اقلام تبلیغاتی و معرفی جاذبههای گردشگری استان در نمایشگاهها، جشنوارهها و همچنین فضای مجازی در دستور کار است .
نظر شما