به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما، «اسماعیل الثوابته» در این باره گفت: از کار افتان کارخانه های تولید اکسیژن به منزله حکم اعدام برای بیماران نیازمند به کپسول اکسیژن است.
الثوابته افزود: رژیم اشغالگر از مجموع ۳۵ بیمارستان نوار غزه، ۳۲ بیمارستان را تعطیل کرده است.
مدیر دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه همچنین تأکید کرد: هیچ گونه کمکی برای منطقه شمال نوار غزه ارسال نشده است. به همین دلیل از کشورهای جهان می خواهیم به صورت فوری برای ارسال بیمارستان های صحرایی و سیار به ویژه به شمال نوار غزه اقدام کنند.
این در حالی است که سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) نیز امروز شنبه وضعیت کودکان در نوار غزه را «دردناک و غم انگیز» توصیف کرده و نسبت به پیامدهای درازمدتِ تجاوزگری رژیم صهیونیستی بر سلامت جسمی و روانی کودکان این منطقه هشدار داده بود.
«تنس اینگرام» سخنگوی یونیسف در منطقه رفح در جنوب نوار غزه، اظهار داشت که کودکان این منطقه بدون داشتن مکان امنی که بتوانند به آن پناه ببرند، در درگیری ها و آسیب های متوالی و مداوم ناشی از جنگ رژیم صهیونیستی علیه ساکنان سرگردان شده اند.
اینگرام تاکید کرد که اگر کمک های انسانی کافی به نوار غزه برسد، هنوز فرصتی برای جلوگیری از قحطی در این منطقه وجود دارد اما دسترسی به کمک های بشردوستانه به ویژه در شمال این منطقه همچنان به شدت محدود است.
وی افزود: وضعیت غزه غم انگیز است؛ به ویژه اینکه مشاهده می شود افراد از سوءتغذیه ناشی از قطع تولید مواد غذایی و محدودیت های اعمال شده برای ورود کمک ها به این منطقه رنج می برند و در نتیجه آن کودکان جان خود را از دست می دهند.
سخنگوی یونیسف ادامه داد: اینکه حداقل ۲۳ کودک در بیمارستان کمال عدوان به دلیل گرسنگی جان باختند، بسیار غم انگیز است.
وی با بیان اینکه وضعیت نوار غزه مستلزم باز بودن این گذرگاه به چند دلیل است، افزود: دلیل اول بخاطر افزایش حجم کمک ها است. دوم رسیدن کمک ها به شمال به صورت مستقیم است تا امکان ارائه کمک به شکل سریع و در مقیاس وسیع به کودکان و خانواده ها که نیاز مبرمی به مواد غذایی و کمک های غذایی دارند، فراهم شود.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر (۱۵ مهر ۱۴۰۲) در کنار تجاوزگری نظامی بی وقفه خود، با محاصره و جلوگیری از ارسال کمک های بشردوستانه و مواد غذایی به غزه، اوضاع این منطقه را فاجعه بار تر کرده است.
پیشتر منابع فلسطینی اعلام کرده بودند که شماری از نوزادان و کودکان فلسطینی در شمال نوار غزه بر اثر سوء تغذیه و کم آبی به شهادت رسیدند.
«کاترین راسل» مدیر اجرایی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) نیز با بیان اینکه هم اکنون بسیاری از کودکان در غزه دچار سوء تغذیه حاد هستند، تاکید کرده است: کودکان فلسطینی در غزه در آستانه مرگ هستند.
نظر شما