پولیتیکو: تهدیدهای نتانیاهو در مورد حمله به رفح با انگیزه سیاسی مطرح می‌شود

تهران- ایرنا- نشریه پولیتیکو در گزارشی درباره تهدیدهای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مورد حمله به شهر رفح در نوار غزه، نوشت: این تهدیدها از سوی بنیامین نتانیاهو با انگیزه سیاسی و برای جلوگیری از سرنگونی کابینه وی مطرح می‌شود.

به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا، در گزارش پولیتیکو به نقل از مقام‌های آمریکایی و صهیونیستی که نخواستند نام‌ آنها فاش شود، آمده است: ادعاها و تهدیدهای نتانیاهو در مورد تعیین تاریخی برای حمله به رفح در نوار غزه انگیزه سیاسی دارد و با هدف جلوگیری از سرنگونی کابینه وی مطرح شده است.

پولیتیکو در این گزارش می‌افزاید: مقام‌های مذکور اعلام کردند که اگر نخست‌وزیر (رژیم) اسرائیل واقعاً تاریخی را برای آغاز حمله به رفح تعیین کرده است، بر اساس شواهد موجود، هنوز این تاریخ را به فرماندهان ارتش (رژیم صهیونیستی) و سایر مقام‌هایی که باید از آغاز این عملیات و نحوه انجام آن مطلع باشند، اعلام نکرده است.

به گزارش ایرنا، ادعای تعیین تاریخ حمله به رفح در حالی از سوی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مطرح می‌شود که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا شامگاه سه‌شنبه (به وقت محلی) در اظهاراتی با بیان اینکه با رویکرد بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در غزه مخالف است، تاکید کرد: سیاست (رژیم) اسرائیل در غزه شکست خورده است.

بایدن با انتقاد شدید از حمله رژیم صهیونیستی به کاروان‌های امدادی در نوار غزه، اظهار کرد: حمله به کاروان کمک‌های امدادی واقعاً غیرقابل توجیه و فضاحت‌بار است.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی باید فوراً آتش‌بس را بپذیرد، تاکید کرد: هیچ بهانه‌ای برای ایجاد مانع از سوی تل‌آویو برای ارسال کمک‌های بشردوستانه از جمله نیازهای پزشکی و غذایی به مردم غزه قابل پذیرش نیست و این کار باید بلافاصله آغاز شود.

بایدن همچنین با اشاره به اینکه با مقام‌های تمام کشورهای منطقه از عربستان سعودی گرفته تا اردن و مصر در این مورد گفت وگو کرده و همه آنها آماده انتقال کمک‌های بشردوستانه از جمله تجهیزات و داروهای پزشکی و مواد غذایی به غزه هستند، گفت: انتقال این کمک‌ها به غزه باید هم‌اکنون آغاز شود و تا ۶ یا هشت هفته آینده نیز ادامه یابد.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha