یک میلیون لرستانی از کالابرگ فجرانه بهره مند شدند/ امروز آخرین مهلت استفاده از مرحله دوم

خرم آباد - ایرنا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: یک میلیون نفر معادل ۷۳ درصد خانوارهای ساکن در این استان از طرح کالابرگ فجرانه بهره مند شدند.

به گزارش ایرنا، سید فرهاد ناصری نیا روز شنبه در جلسه بررسی طرح کالابرگ فجرانه افزود: در قالب طرح فجرانه، خانوارهای دهک‌ اول تا هفتم درآمدی یارانه بگیر، مشمول ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال اعتبار خرید ۱۱ قلم کالای اساسی شدند که باتوجه به تقارن ماه مبارک رمضان با نوروز ۱۴۰۳ برای معیشت مردم کمک کننده است.

وی ادامه داد : تعداد خانوارهای استان در این دهک ها ۴۹۸ هزار و ۸۶۳ است که از ابتدای طرح تاکنون ۳۸۸ هزار و ۸۲۹ خانوار از طرح کالابرگ فجرانه بهره مند شدند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان تعداد جمعیت بهره مند شده استان را بیش از یک میلیون نفر عنوان کرد و اظهار داشت: بیش از پنج هزار فروشگاه اعم از زنجیره ای و خرد در این طرح مشارکت کردند که تاکنون اعتباری حدود ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

ناصری نیا تصریح کرد: با اجرای طرح کالابرگ فجرانه تولید واحدهای اقتصادی در سطح کشور و استان افزایش یافته است و بیشتر فروشگاه های استان از این طرح متنفع شده اند.

وی گفت: همچنین طبق آمار سازمان یونیسف با اجرای این طرح در کشور افزایش ۱۵۰ تا ۲۰۰ کالری در راستای تغذیه سالم شهروندان محقق شده که زمینه بزرگتر شدن سفره مردم به ویژه اقشار کم درآمد و متوسط را فراهم کرده است.

وی بیان کرد: اجرای طرح فجرانه کالا برگ الکترونیکی نوعی کمک غیرمستقیم به واحد های تولیدی و افزایش رونق تولید بود بنابراین دولت با این طرح سبب کمک به معیشت مردم و تولیدکنندگان شده است.

۱۸ فروردین آخرین مهلت استفاده از مرحله دوم کالابرگ فجرانه

وی با بیان اینکه طرح سه مرحله ای کالابرگ فجرانه از ۱۷ بهمن ماه سال گذشته آغاز شده است، اضافه کرد: مرحله سوم این طرح از ۲۰ فروردین جاری آغاز می شود و مردم تا امروز ( ۱۸ فروردین ماه)فرصت دارند که از اعتبار یارانه مضاعف ماه گذشته خود استفاده کنند.

به گفته ناصری نیا در این مرحله از فجرانه هم مشمولان طرح می‌توانند ۱۱ قلم کالای اساسی را در مجموع با تخفیف ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال به ازای هر عضو خانوار خریداری کنند.

وی گفت: دولت سیزدهم از ابتدای حضور در حوزه اجرایی کشور، اقدامات مهمی در بخش‌های اقتصادی و معیشت مردم از جمله افزایش یارانه‌ها، طرح امنیت غذایی برای کودکان ۶ تا ۵۹ ماه و مادران باردار و طرح فجرانه کالا برگ الکترونیکی انجام داد.

وی افزود : یکی از دغدغه های اصلی دولت از زمانی که ارز ترجیحی حذف شد تمرکز بر روی سبد غذایی مردم بوده است تا فشار کمتری به مردم به خصوص دهک های پایین جامعه وارد شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha