۳ فروردین ۱۴۰۳، ۷:۴۰
کد خبرنگار: 939
کد خبر: 85424129
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

افزایش ۱۷۵ درصدی سرمایه گذاری صنعتی زنجان در سال ۱۴۰۲

زنجان - ایرنا - میزان سرمایه گذاری صنعتی محقق در استان زنجان بر اساس پروانه های بهره برداری صادر شده در سال ۱۴۰۱ بیش از ۶۰ هزار میلیارد ریال بود که این رقم در سال ۱۴۰۲ با رشد ۱۷۵ درصدی به بیش از ۱۶۷ هزار میلیارد ریال رسید.

به گزارش خبرنگار ایرنا، جهت گیری‌ها و هدفگذاری‌های جدیدی پیرامون جذب و هدایت سرمایه گذاری و توسعه صنعتی در استان زنجان انجام شده است که افق‌های روشنی را در این بخش ترسیم می‌کند و شکوفایی اقتصادی استان را در پی دارد.

طی فعالیت دولت سیزدهم در زنجان رویکرد برنامه ریزی‌ها در راستای حرکت رو به جلو با هدف توسعه استان بوده است که از جمله آنها می توان به افزایش جذب سرمایه گذاری‌ در استان اشاره کرد.
حرکت به سمت توسعه صنعتی و تغییر شاکله فعالیت های اقتصادی و تولیدی استان به سمت صنعتی شدن، شتاب قابل توجهی به خود گرفته که رصد شاخص ها و ارقام چند سال اخیر موید چنین موضوعی در زنجان است.
استان زنجان بیش از یک هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی و صنعتی دارد و در زمان حاضر ۴۸ هزار و ۵۰۰ نفر در واحدهای صنعتی استان مشغول به کار هستند.
بنابر اعلام اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان در زمان حاضر بالغ بر ۱۰۰ طرح صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در این استان در حال اجراست.

افزایش ۱۷۵ درصدی سرمایه گذاری صنعتی زنجان در سال ۱۴۰۲

افزایش محصولات و مقصدهای صادراتی زنجان در سال گذشته

استاندار زنجان از تدوین اطلس سرمایه گذاری استان که حاوی داده های کاملی از اطلاعات مربوط به جذب سرمایه گذاری است، خبر داد و گفت: هم اکنون در جهت سرمایه گذاری های سیستماتیک در استان گام بر می داریم هرچند تاکنون سرمایه گذاری هایی انجام شده اما خیلی جامع و کامل نبوده بلکه اقتضایی بوده است.
محسن افشارچی، سبد صنعتی استان را متنوع خواند و تصریح کرد: صنایع بسیار بزرگی در حوزه مواد شوینده، سلولزی، نساجی، ‌برق، الکترونیک و دیگر صنایع در استان فعال است.
وی اظهار کرد: هدفگذاری جذب سرمایه گذاری های جدید در استان تا پایان دولت سیزدهم بدون احتساب پروژه پتروشیمی ۴۵۰ میلیارد ریال و با احتساب این پروژه ۶۰۰ هزار میلیارد ریال است.
افشارچی گفت: استان زنجان در نیمه نخست سال گذشته با ۶۰ میلیون دلار رتبه اول را در جذب سرمایه گذاری خارجی در کشور به خود اختصاص داد.
استاندار زنجان با بیان اینکه سال گذشته ۲۱ محصول جدید به سبد صادراتی و ۱۱ کشور جدید نیز به مقصد محصولات صادراتی این استان افزوده شد، گفت: موضوع کاهش حدود پنج درصدی صادرات استان در سال گذشته بیشتر به وضع عوارض بر صادرات یک عنصر فلزی از استان مربوط می شد که با حل آن، شاهد رشد صادرات استان خواهیم بود.

افزایش ۱۷۵ درصدی سرمایه گذاری صنعتی زنجان در سال ۱۴۰۲

افزایش ۱۷۵ درصدی سرمایه گذاری صنعتی زنجان در سال ۱۴۰۲

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: میزان سرمایه گذاری صنعتی محقق در استان زنجان بر اساس پروانه های بهره برداری صادر شده در سال ۱۴۰۱ بیش از ۶۰ هزار میلیارد ریال بود که این رقم در سال ۱۴۰۲ با رشد ۱۷۵ درصدی به بیش از ۱۶۷ هزار میلیارد ریال رسید.
مجید گلشنی منفرد افزود: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۱۳۷ پروانه بهره‌برداری صنعتی در استان صادر شد که این رقم در سال گذشته با رشد ۴۰ درصدی به ۱۹۲ مورد افزایش یافت.
وی اظهار کرد: در زمینه اشتغال زایی بخش صنعت در استان نیز، میزان اشتغال ایجاد شده در سال ۱۴۰۱ در استان سه هزار و ۷۷۷ نفر بود که این رقم در سال گذشته با رشد ۱۵۶ درصدی به ۹ هزار و ۶۸۷ نفر رسید.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه هدفگذاری جذب سرمایه گذاری در استان زنجان تا پایان دولت سیزدهم ۵۰ همت است، گفت: در ابتدا این رقم غیر قابل تحقق ارزیابی می‌شد ولی در همین یک سال گذشته ۱۸ همت جذب سرمایه گذاری داشتیم و نگاه ما این است تا پایان دولت می توانیم ۵۰ همت سرمایه گذاری را در استان داشته باشیم.

افزایش ۱۷۵ درصدی سرمایه گذاری صنعتی زنجان در سال ۱۴۰۲

لزوم کارسازی تسهیلات بانکی در راستای توسعه صنعتی استان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: تسهیلات اشتغالزایی تبصره ۱۸ نقش موثری در تامین مالی طرح‌ها و پروژه‌های تولیدی، صنعتی، معدنی، تجاری و خدماتی دارد و از شبکه بانکی استان انتظار می‌رود که پرداخت این تسهیلات را در اولویت قرار دهد.
حسین محمدی افزود:شبکه بانکی استان در سال گذشته ۴۰ همت (هزار میلیارد تومان) میزان تسهیلات پرداخت کرد که از این میزان تنها یک همت آن مربوط به تسهیلات حمایتی تبصره ۱۸ است.
وی با بیان اینکه به طور معمول منابع تبصره ۱۸ با چند ماه تاخیر ابلاغ می شود، افزود: از این رو منابع بند الف تسهیلات تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۲ که مربوط به حمایت از صنایع و واحدهای اقتصادی است، در سال جاری کارسازی و برای پرداخت آن نیز در سال آینده فرصت داده می شود.
محمدی به لزوم همکاری بیشتر شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ تاکید کرد و گفت: بانکها برای پرداخت تسهیلات به مشتریان خود سختگیری چندانی ندارند ولی برای پرداخت تسهیلات حمایتی موانع زیادی را ایجاد می کنند.
وی ادامه داد: فرآیند تاخیر در ابلاغ منابع تسهیلات تبصره ۱۸ مربوط به کل کشور است و اختصاص به استان زنجان ندارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha