حجت الاسلام پرویز بخشی پور روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشترین موقوفات مرتبط با ماه رمضان با ۳۹ وقف مربوط به شهرستان فردوس بوده و قدیمیترین موقوفه ماه رمضان هم با ۵۳۳ سال قدمت در این شهرستان به نام مدرسه حبیبیه وجود دارد که یکی از نیات آن اطعام و افطار است.
وی اظهار کرد: در شهرستان طبس ۳۳ وقف، قاینات ۱۷ و بیرجند ۱۲ وقف رمضانی وجود دارد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی یادآور شد: شهرستان زیرکوه با یک موقوفه کمترین وقفیات ماه رمضان را در استان دارد.
وی عمده نیت وقفهای ماه مبارک رمضان را فعالیتهای قرآنی و اطعام ذکر کرد و افزود: بین این نیتها ختم قرآن، عزاداری برای امام علی (ع)، افطار، تسهیم روزه و ولادت معصومان نیز به چشم می خورد.
حجت الاسلام بخشی پور ماه مبارک رمضان را بهار قرآن خواند و گفت: موقوفات قرآنی در استان خراسان جنوبی جوابگوی نیاز نیست و این امر ویژه برای ماه مبارک رمضان که از اهمیت دوچندانی برخوردار است اختصاص داده نشده لذا ما نیازمند وقف برای برنامههای قرآنی ویژه ماه مبارک رمضان هستیم.
وی بر ضرورت ایجاد وقفهای نوین تاکید کرد و افزود: با گذشت زمان و تنوع نیازها به وقفهای نوین در عرصههای مختلف نیاز جدیتری پیدا کردهایم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی یادآور شد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۹ موقوفه جدید به ارزش ۲۳۰ میلیارد ریال در استان ثبت شد که نیت موقوفات بیشتر در بحث نیازهای روز جامعه بوده است.
نظر شما