رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان: مهاجرت نخبگان دانش‌آموزی در کشور نداریم

ساری- ایرنا- رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: در کشور چیزی تحت عنوان مهاجرت دانش آموزی به خارج کشور با هدف ادامه تحصیل نداریم.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی آموزش وپرورش مازندران، الهام یاوری روز دوشنبه افزود: ۷۳۰ مدرسه سمپاد در کشور وجود دارند که بیش از ۱۳۰ هزار دانش آموز در این مدارس تحصیل می‌کنند.

وی با بیان اینکه بیش از ۶۰ درصد دانش آموزان سمپادی در کنار تحصیل یک فعالیت ورزشی یا فرهنگی دارند، ادامه داد: در کشور چیزی تحت عنوان مهاجرت دانش آموزی به خارج کشور نداریم.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان اضافه کرد: سمپاد محلی است برای دانش آموزان صاحب استعداد که مایلند از ظرفیت خود برای تحقق تمدن نوین اسلامی به کمک شبکه‌سازی سازمان استعدادهای درخشان استفاده کنند.

یاوری با اشاره به اینکه همواره حدود ۷۰ درصد قبولی‌های کنکور از مدارس سمپاد هستند، تصریح کرد: در تحول جدیدی که رخ داده است، دانش آموزان سمپادی از مدارس شهرستان‌ها سهم بسیار بیشتری از رتبه‌های برتر کنکور را به خود اختصاص داده اند.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان: مهاجرت نخبگان دانش‌آموزی در کشور نداریم

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با بیان اینکه دانش آموزان سمپادی چرخ‌های کشور را می‌چرخانند، گفت: بیشتر اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها از دانش آموزان سمپادی هستند؛ جریان علمی المپیادی کشور که هر ساله به موفقیت‌های برجسته‌ای دست پیدا می‌کند با مدیریت و راهبری دانش آموزان گذشته مدارس سمپاد است.

یاوری افزود: سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گذشته‌ای به قدمت ۴۰ سال دارد؛ آنان که تربیت استعدادهای برتر را داشتند نهادی را تأسیس کردند که استعدادهای کشور شناسایی شده و در آینده مسائل کشور به دست آنان حل شود.

وی با بیان اینکه سمپاد در سال ۱۳۹۷ با دستور رهبر معظم انقلاب دوباره احیا شد، گفت: سه هدف بلند مدت در این زمینه دیده شده است که هدف اول تعلیم و تربیت متوازن بوده است. هدف دوم گسترش چتر خدمات برای استعدادهایی که خارج از محدوده مدارس سمپاد هستند و هدف سوم پرورش استعدادهای غیر سمپادی و تقویت آنان است.

وی با اشاره به برنامه‌های کوتاه مدت ۲ ساله دوم این سازمان گفت: ارزیابی مدارس و مدیران یکی از اولین برنامه‌ها است؛ تا وقتی مدیران خود را به اهداف متعهد ندانند اهداف محقق نخواهد شد؛ بنابرین در حال طراحی یک نظام ارزیابی برای مدیران هستیم.

یاوری همچنین انضباط مالی، شفافیت و توانمندی نیروهای سمپادی را از جمله دیگر اهداف این سازمان در برنامه کوتاه ۲ ساله دوم بیان کرد.

به گزارش ایرنا، مدارس سمپاد از جمله شناخته شده ترین و محبوب ترین مدارس در داخل کشور است. از این رو هر ساله دانش آموزان بسیاری برای تحصیل در این مدارس در یک فضای رقابتی شرکت کرده تا دانش علمی آن ها سنجیده شود. به عبارتی سمپاد؛ سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان است که ناظر بر برگزاری آزمون ورودی مدارس تیزهوشان است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha