به گزارش خبرنگار ایرنا، ترکیب مجمع نمایندگان مازندران با توجه به مشخص نشدن تکلیف ۲ کرسی نمایندگی حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی هنوز کامل نشده و در هشت حوزه انتخابیه استان ۱۰ نماینده انتخاب شدهاند. نمایندگانی که باید از سال آینده در بهارستان روی صندلیهای سبز خانه ملت پیگیر حقوق مردم باشند و به کار قانونگذاری و نظارت بر عملکرد دولت بپردازند، اما کارشان برای پیگیری امور حوزههای انتخابیه خود را آغاز کردهاند و در نخستین گام هم تعدادی از این برگزیدگان دیداری با استاندار مازندران داشتند تا برای ریلگذاری مسیر مناسب توسعه استان هماندیشی کنند.
از ۱۰ نمایندهای که مردم هشت حوزه انتخابیه استان برگزیدند، پنج نفرشان در مجلس یازدهم حضور داشتند، چهار نفرشان نخستین حضور در بهارستان را قرار است تجربه کنند و یک نفر هم در مجلس نهم حضور داشت. سید شمسالدین حسینی از حوزه انتخابیه رامسر، تنکابن و عباسآباد، غلامرضا شریعتی از حوزه انتخابیه نکا، بهشهر و گلوگاه، علیاصغر باقرزاده از حوزه انتخابیه بابلسر و فریدونکنار، رضا حاجیپور از حوزه انتخابیه آمل و علی بابایی کارنامی از حوزه انتخابیه ساری و میاندورود برای دومین دوره پیاپی به مجلس راه یافتند.
عالیه زمانی کیاسری از حوزه انتخابیه ساری و میاندورود، حسن حسننتاج و احمد فاطمی از حوزه انتخابیه بابل و کامران پولادی از حوزه انتخابیه نوشهر، چالوس و کلاردشت نخستین حضورشان در بهارستان را قرار است تجربه کنند و عبدالوحید فیاضی هم که در دوره نهم نماینده مردم نور و محمودآباد بود یک بار دیگر از همین حوزه انتخابیه فرصت حضور در مجلس را پیدا کرد. تکلیف ۲ کرسی حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی نیز اردیبهشت ۱۴۰۳ در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم با انتخاب ۲ نفر از بین عمران عباسی کالی، مصطفی معلمی، کمال علیپور و علی کشوری مشخص میشود.
شامگاه شنبه -۱۹ اسفند- هشت تن از نمایندگان منتخب مردم مازندران از ۶ حوزه انتخابیه نخستین جلسه مشترکشان را در دفتر استاندار مازندران برگزار کردند و گام نخست برای پیگیری مشکلات استان در مجلس دوازدهم را برداشتند.
استاندار مازندران پس از این نشست در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: در نخستین جلسه با جمعی از منتخبان مردم استان در انتخابات مجلس دوازدهم، نظاممسائل حوزههای انتخابیه مختلف مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت.
همدلی برای توسعه استان
سید محمود حسینیپور افزود: منتخبان مردم در این جلسه از اولویتهای حوزه انتخابیه خود گفتند و محور مشترک همه اظهارات هم این بود که از همین الان باید در کنار هم کار و تلاش جدی برای حل مسائل اساسی استان داشته باشیم. قرار شد روشهای تعاملی بین دستگاههای دولتی استان و نمایندگان تعریف کنیم و به یک فرآیند تعاملی بین نمایندگان قوه مجریه و قوه مقننه در مازندران برسیم.
نماینده عالی دولت در مازندران تصریح کرد: دیدگاههای خوبی در جلسه مطرح شد که مثبت و سازنده بود. امیدواریم با همین روحیه خوب و همدلی و همکاری که در منتخبان مردم دیدیم شاهد تحولات مثبتی در مازندران باشیم تا با همراهی هر سه قوه در استان بتوانیم مشکلات اساسی مردم استان را حل و فصل کنیم.
حسینیپور درباره مهمترین محورهای مطرح شده در این جلسه نیز گفت: موضوع اصلی و برجسته مورد گفتوگو در این جلسه توجه به اقتصاد دریاپایه در مازندران بود. همه دوستان حاضر در جلسه هم موافق هستند که این ظرفیت مهم استان هنوز به درستی مورد استفاده قرار نگرفته و باید در این حوزه تلاش کنیم.
به گفته وی احیاءِ کشاورزی صنعتی در استان، پویاسازی صنعت گردشگری و ایجاد زیرساختهای مرتبط، فعال کردن معادن و صنایع استان با در نظر گرفتن فرصت صنایع تبدیلی برای پرهیز از خامفروشی نیز از دیگر محورهای مشترک مورد نظر منتخبان مردم مازندران در مجلس دوازدهم بود که در این جلسه مطرح شد.
استاندار مازندران با اشاره به ظرفیتهای معدنی و فرصتهای صنعتی مازندران خاطرنشان کرد: در موضوع معادن میتوانیم فرآوری و تبدیل را با جدیت دنبال کنیم. برخی از صنایع مادر را هم میتوانیم با رعایت موارد زیستمحیطی فعال کنیم. بحثهای مهم دیگری هم مطرح شد که امیدواریم با حضور منتخبان مردم مازندران در دوره دوازدهم به سرانجام برسد.
حسینیپور به حضور مردم مازندران در انتخابات مجلس دوازدهم نیز اشاره کرد و افزود: یک بار دیگر از مردم مازندران بابت حضور در انتخابات تشکر میکنم و این اطمینان را به مردم استان میدهم که با همکاری منتخبانشان تمام برنامهریزیهای لازم را انجام میدهیم تا شرایط برای مردم استان بهتر شود. ما متعهدیم بهترین تصمیمهایی که برای مردم سودمند است با همکاری نمایندگان محترم مجلس و قوه قضاییه داشته باشیم. این بزرگترین تعهدی است که میتوانیم به مردم بدهیم.
به گزارش ایرنا، مازندرانیها در انتخابات ۱۱ اسفند با تغییر ترکیب مجمع نمایندگان استان چینشی جدید برای وکلای خود در خانه ملت تعریف کردند که در مرحله دوم انتخابات حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سوادکوه شمالی و سیمرغ کامل میشود.
حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر، یعنی معادل ۴۳.۵ درصد از جمعیت ۲ میلیون و ۴۸۷ هزار و ۲۴۴ نفری واجد شرایط رأیدهی در مازندران روز جمعه -۱۱ اسفند- تعرفههای رأی خود را در سه هزار و ۲۱۰ شعبه ثابت و سیار سراسر استان به صندوق انداختند تا نمایندگان خود در مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری را انتخاب کنند.
نظر شما