۸۲۷ میلیارد ریال هزینه عمران و تجهیز مراکز بهداشتی درمانی گناوه شد

بوشهر- ایرنا- معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ۸۲۷میلیارد ریال اعتبار در دولت سیزدهم برای طرح‌های عمرانی و تجهیزاتی بهداشت و درمان شهرستان گناوه هزینه شده است.

به گزارش ایرنا " اکرم فرهادی " روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای خدمت دولت سیزدهم در حوزه بهداشت شهرستان گناوه ۳۴۷ میلیارد ریال و در حوزه درمان ۴۸۰ میلیارد ریال عملکرد عمرانی و خرید تجهیزاتی انجام شده است.

وی تصریح کرد: امسال ۱۰ پزشک متخصص جدید به حوزه سلامت شهرستان گناوه افزوده شده و هم‌اکنون ۳۴ پزشک متخصص مشغول فعالیت هستند .

فرهادی ادامه داد: در ابتدای دولت سیزدهم بهسازی کامل بخش‌های داخلی مردان و جراحی زنان بیمارستان گناوه با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال انجام شد و بخش زنان نیز در تیرماه ۱۴۰۲ با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال بهسازی و به بهره‌برداری رسید.

وی تصریح کرد: بخش اطفال و اتاق عمل بیمارستان گناوه نیز در حال بهسازی بوده که در ابتدای سال جدید به اتمام خواهد رسید.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر یادآور شد: پانسیون ۶ واحدی پزشکان در این بیمارستان حدود ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که با هزینه‌ ۱۰۰ میلیارد ریال در حال اتمام و بهره‌برداری است.

وی اظهار داشت: برای طراحی و ساخت سر در ورودی بیمارستان، بازسازی بخش استریلیزاسیون مرکزی، بازسازی و تعمیرات کلی ۱۵ پانسیون مسکونی پزشک و پرستار، تعمیرات کلی فاضلاب و سرویس‌های بهداشتی، بهسازی فضای شهرک مسکونی کارکنان و بهسازی اتاق احیای اورژانس ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

فرهادی گفت: در این مدت هفت دستگاه دیالیز، ماشین بیهوشی، یخچال بانک خون، تجهیزات بخش جراحی مغز و اعصاب، دستگاه‌های نوار قلب، نوار عصب، ترالی احیا، کوتر، دریل ارتوپدی مدیکال، دستگاه‌های ویژه جراحی چشم‌پزشکی، پمپ انفوزیون سرم، تخت احیا نوزاد، ونتیلاتور نوزادان، دستگاه الایزا آزمایشگاه، RO سنترال دیالیز، دستگاه سونوگرافی، دستگاه رادیولوژی دیجیتال ثابت و آمبولانس جهت تجهیز بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) با هزینه‌ ۲۰۰ میلیارد ریال خریداری شده است.

وی ادامه داد: دستگاه سی‌تی‌اسکن این بیمارستان در طول امسال ۳ بار از کار افتاده است که با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال در کمترین زمان ممکن جهت رفع نقص اقدام شده است، ولی به علت فاصله شهرستان تا پایتخت که محل استقرار شرکت پشتیبان بوده هر دفعه حدود یک هفته تا راه‌اندازی دستگاه طول کشیده است.

فرهادی اظهار داشت: به علت مستهلک بودن دستگاه سی‌تی‌اسکن در حال پیگیری جهت خرید دستگاه جایگزین هستیم که موافقت اصولی آن از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گرفته‌شده و اعتبارات ارزی لازم از هیات‌امنای ارزی اخذ شده است.

وی گفت: موافقت اصولی دستگاه ام . آر. ای از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخذ شده، ساختمان آن نیز جانمایی و ثبت سامانه شده است تا پایان سال جاری، تاییدیه‌های لازم از سازمان انرژی اتمی اخذ خواهد شد.

وی افزود: اعتبار اولیه جهت ساخت مکان دریافت شده که پس از تایید نقشه در ابتدای سال جدید، در فضای ۳۰۰ متری ساخت خواهد شد.

فرهادی با اشاره به اقدامات انجام شده در بیمارستان سوانح و سوختگی شهرستان گناوه گفت: خرید دستگاه رادیولوژی پرتابل، ساکشن، مانیتور آمبولانس، میکروسکوپ، ونتیلاتور آمبولانس، مانیتورینگ قلبی، الکتروکاردیوگراف، یخچال دارویی، سیستم احضار پرستار با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال در جهت ارتقا کیفیت خدمات در بیمارستان سوانح و سوختگی انجام شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بیان اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت شهرستان گناوه نیز گفت: از ابتدای شروع بکار دولت سیزدهم سه خانه بهداشت در روستاهای" پوزه گاه" ،" عباسی" و "مال محمود " با هزینه‌ ۷۵ میلیارد ریال، پانسیون پزشک، ماما در روستاهای "مال خلیفه"، "چهار روستایی " و "بندر ریگ " با اعتبار ۶۷ میلیارد ریال ، پایگاه سلامت روستایی "سربست -مال خلیفه" با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال و پایگاه بهداشت امام موسی کاظم (ع) شهرستان گناوه با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده است.

وی ادامه داد: بهره‌برداری از آزمایشگاه مرکزی شهرستان گناوه با اعتبار ۴۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ و پایگاه اورژانس جاده‌ای" بندر ریگ" و اورژانس شهری ۱۱۵ با اعتبار ۸۵ میلیارد ریال از دیگر طرح‌های عمرانی حوزه بهداشت در طول این مدت بوده است.

فرهادی تصریح کرد: مرکز خدمات جامع سلامت روستایی "محمدی " با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال و پانسیون پزشک، ماما در بندر ریگ با اعتبار ۲۵ میلیارد ریال در دست اقدام است.

.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha