به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا حسین فرشیدی روز سه شنبه در افتتاحیه همایش بین المللی سلامت خانواده که در سالن اجلاس سران برگزار شد، افزود: جمهوری اسلامی ایران برای پوشش کامل سلامت هزینه و سرمایه گذاری زیادی کرده و با ادغام آموزش و بهداشت، دستاوردهای خوبی در ارتقای شاخص های سلامت داشته ایم.
وی ادامه داد:به عنوان مثال پویش ملی سلامت ۴۶ میلیون نفر مشارکت داشتند و افزایش دسترسی، کاهش پرداختی از جیب همچنین کاهش نسبت جمعیت به تعداد مراقب از جمله اهداف وزارت بهداشت محسوب می شود.
معاون بهداشت با بیان اینکه اکنون ۲۷ میلیون نفر در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر ساکن هستند، تاکید کرد: از جمله اقدامات وزارت بهداشت، اجرای کامل پرونده الکترونیک است و سعی شده از هوش مصنوعی برای خودمراقبتی استفاده شود.
فرشیدی از افزایش مراقبتهای سلامت در طرح سلامت خانواده خبر داد و اظهار داشت: طرح سلامت خانواده هم اکنون برای ۲۷ میلیون ایرانی در ۱۹۵ اجرا شده است.
وی با بیان اینکه پوشش همگانی سلامت نیاز به همکاریهای درون بخشی و برون بخشی تمامی نیروهای موثر سلامت است، تصریح کرد: ما در نظام جمهوری اسلامی بزرگترین دستورات و حمایتها از نظام سلامت را از رهبر انقلاب داریم.
تبادلات فرهنگی و علمی رابطه نزدیکی با یکدیگر دارند
جمیله علم الهدی همسر رییس جمهوری و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی نیز در این همایش افزود: تبادلات فرهنگی و علمی رابطه نزدیکی با یکدیگر دارند، علم در یک محیط فرهنگی شکل می گیرد و می تواند ارتباط با سایر فرهنگ ها برقرار کند.
وی ادامه داد: آثار فلسفی غرب مدرن همراه با دانش پزشکی به ایران منتقل شد و این آثار فرهنگی امروز برای به مسیله هوایی تبدیل شده که باید برای حل آن تلاش کنیم.
علم الهدی با اشاره به اجرای سیاستهای توجه به جوانی جمعیت و خانواده توسط دولت جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: خانواده یعنی فداکاری، محبت، تعهد و توجه به ارزشهای اخلاقی که تحقق همه اینها بدون وجود زنان فرهیخته و مسوول ممکن نیست.
وی افزود:علوم پزشکی در همهگیری ویروس کرونا موفقیت های بزرگی داشته است، جهان باید بتواند ویروس های فرهنگی را نیز مهار کند.
علم الهدی تصریح کرد: همایش بین المللی سلامت خانواده نقطه مهمی که همان سلامت، امنیت و آرامش در خانواده است، بوده و مطابق تعالیم قرآن، زنان، اسباب آرامش و مردان، اسباب قوام خانواده هستند.
نظر شما