امام جمعه ساوه:  جمهوریت نظام در مشارکت حداکثری تفسیر می‌شود

ساوه - ایرنا - امام جمعه ساوه گفت: در جمهوری اسلامی ایران، جمهوریت در مشارکت حداکثری ملت تفسیر می شود.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام جعفر رحیمی صبح جمعه پس از شرکت در انتخابات ۱۴۰۲ اظهار کرد: انتخابات مجلس شورای اسلامی نماد مردم‌سالاری دینی است و مردم با حضور خود در صحنه انتخابات و انتخاب نامزدهای اصلح، خود نقشی اساسی در سرنوشت کشور ایفا می‌کنند.

وی اضافه کرد: در جمهوری اسلامی ایران، جمهوریت در مشارکت حداکثری ملت تفسیر می‌شود و این نظام همیشه بر پیوند ارکان خود با مردم تاکید دارد و مجلس شورای اسلامی نماد تقنین و نظارت ملت بر عملکرد قوای مجریه و قضائیه است.

امام جمعه ساوه یادآور شد: همچنین مجلس، عاملی قدرتمند برای جمهوری اسلامی در راستای تقویت استقلال کشور، وحدت ملی، تقویت جایگاه منطقه‌ای و مقابله با توطئه‌های تفرقه‌افکنانه و جنگ روانی دشمن است.

وی افزود: قطعا کارکرد موفق مجلس وقتی تحقق کامل خواهد داشت که نمایندگان ملت، با روحیه‌ای انقلابی، ترجیح مصالح نظام و منافع ملی بر منافع شخصی و حزبی را در اولویت کاری خود داشته باشند.

حجت الاسلام رحیمی یادآور شد: این اولویت و رویکرد در نمایندگان به قدری مهم است که باید از عرصه انتخابات بیشتر موردتوجه نامزدها قرار بگیرد.

وی حفظ وحدت ملی، جذب حداکثری در چارچوب اخلاق و دین و دفع حداقلی، مشارکت حداکثری، انتخاب نامزدهای اصلح و شفافیت انتخاباتی را جمله نکات مهم و موردتوجه برای تامین منافع ملی در عرصه انتخابات اعلام کرد.

امام جمعه ساوه با اشاره به اهمیت حضور حداکثری و در اولین فرصت افزود: امید است امروز شاهد انتخابات باشکوه و یوم الله مشارکت مردم و انتخاب بهترینه ا برای تشکیل مجلس تراز اسلامی و گام دوم انقلاب اسلامی باشیم.

وی با اشاره به اینکه انتخابات لیله القدر مشارکت مردم در تصمیم سازی است افزود: همانطور که در لیه القدر باید بیدار و هوشیار باشیم در انتخابات نیز باید با بیداری و هوشیاری انتخاب اصلح رقم بخورد.

حجت الاسلام رحیمی یادآور شد: این حضور هم حق است و هم تکلیف است و حتی اگر کسی معتقد به ایران اسلامی هم نباشد باید برای امنیت و یکپارچگی و همبستگی در این انتخابات شرکت داشته باشد.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی هم‌زمان با ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری امروز جمعه ۱۱ اسفند ماه در حال برگزاری است.

مردم شهرستان‌های ساوه و زرندیه به‌صورت مشترک دارای یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی هستند و در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نماینده خود را از میان ۵۲ نامزد این حوزه انتخاب می کنند.

این دو شهرستان نزدیک به ۲۸۲ هزار و ۹۵۴ نفر واجد شرایط رای دارد؛ و آرای مردم شهرستان ساوه در ۱۳۶ شعبه و آرای مردم زرندیه نیز در ۵۵ شعبه همزمان با سراسر کشور در حال اخذ است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha