به گزارش شنبه شب ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزیر خارجه ایتالیا پس از دیدار با همتایان خود در گروه هفت در جریان کنفرانس امنیتی مونیخ در آلمان به خبرنگاران، افزود: تشکیلات خودگردان در کرانه باختری اشغالی از حمایت گروه هفت برخوردار است.
تاجانی با بیان اینکه گروه هفت راه حل دو دولتی را کلید حل درگیری میان (رژیم) اسرائیل و حماس میداند، تاکید کرد: ما از تشکیل کشور فلسطین حمایت میکنیم و روند تحقق این امر باید با برقراری آتشبس در غزه آغاز شود.
وزیر خارجه ایتالیا با اشاره به اینکه برقراری آتشبس میان اسرائیل و حماس، آزادی اسیران اسرائیلی را امکانپذیر میکند، خاطرنشان کرد: در صورت برقراری آتشبس، روند ارسال کمکهای بشردوستانه به غیرنظامیان فلسطینی که نیاز مبرمی به این کمکها دارند هم تسهیل خواهد شد.
تاجانی با بیان اینکه گروه هفت خواستار کاهش تنش در غزه و کرانه باختری است، تاکید کرد: ما اقدامات خشونتآمیز شهرکنشینان اسرائیلی علیه فلسطینیان در کرانه باختری را که از بعد از عملیات حماس در ۷ اکتبر (۱۵ مهر) افزایش یافته است، محکوم میکنیم.
وزیر خارجه ایتالیا در ادامه سخنان خود با ابراز امیدواری نسبت به برقراری آتشبس در غزه، افزود: بعد از برقراری آتشبس مذاکراتی میان طرفین آغاز خواهد شد که امیدوارم به صلح منجر شود.
ایتالیا به عنوان رئیس دورهای گروه هفت شامل کشورهای آمریکا، ژاپن، آلمان، انگلیس، فرانسه و کانادا در سال ۲۰۲۴، ماه ژوئن امسال میزبان نشست کشورهای این گروه خواهد بود.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. وزارت بهداشت غزه اعلام کرد از هفتم اکتبر شمار شهدای غزه به بیش از ۲۸ هزار نفر رسیده است.
نظر شما