بیش از۱۰ هزار ایثارگر نخبه در جشنواره «شهید پیشرفت» شرکت کردند

تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر بنیاد شهید و ایثارگران گفت: ۱۰ هزار و ۲۰۰ ایثارگر نخبه در جشنواره «شهید پیشرفت» شرکت کردند که برگزیدگان این رویداد به پارک‌های علم و فناوری برای حمایت‌های مالی معرفی می‌شوند.

به گزارش خبرنگار ایثار و شهادت ایرنا، عادل مهری روز دوشنبه - ۲۳ بهمن - در نشست خبری دومین جشنواره شهید پیشرفت که با حضور خبرنگاران و داوران این جشنواره در سالن رسول زاده تهران برگزار شد، بیان کرد: امسال در جشنواره شهید پیشرفت سه حوزه را مد نظر قرار دادیم و جوایز منتخبان ۳۰ بهمن ماه توسط رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اهدا می شود.

وی با اشاره به اینکه در حوزه علمی رزومه نخبگان جامعه هدف بررسی شده است گفت: برگزیدگان برای رقابت در بخش کشوری معرفی شدند، در این بخش هم توانمندی‌های افراد بر اساس اختراعات، تعداد مقالات و تاثیر آنها در محافل علمی داخلی و خارجی توسط داوران بررسی و نفرات برتر هر محور معرفی می شوند.

حدود هزار و ۲۰۰ طرح استارتاپی شناسایی کرده ایم که امسال ۴۰۰ طرح به مرحله کشوری اضافه شده است و ۸۳ شرکت به داوری راه پیدا کرد

مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر بنیاد شهید و ایثارگران گفت: حوزه استارتاپ‌ها بخش دیگر این جشنواره است که در استان‌ها توسط بنیاد شهید استان و پارک‌های علم و فن‌آوری انجام و نفرات اول سطوح فن‌آوری انتخاب و برای مرحله کشوری معرفی شدند داوری این مرحله هم در دو روز انجام شد و برگزیدگان معرفی خواهند شد.

مهری ادامه داد: حوزه بعدی هنر است در مرکز دانش‌پژوهان بیش از ۶۰۰ هنرمند نخبه متعلق به جامعه ایثارگران هستند، که آثار این افراد داوری و برگزیدگان انتخاب شدند و در مراسم اختتامیه از آنها تجلیل میشود.

وی با بیان اینکه بیش از ۱۰ هزار و ۲۰۰ نفر از جامعه ایثارگران عضو مرکز دانش‌پژوهان هستند، گفت: حمایت از دستاوردهای علمی ایثارگران براساس شاخص های های نخبگی، سرآمدی و پیشتازی است.با توجه به منویات مقام معظم رهبری در حوزه جهاد تبیین، نخبگان شاهد و ایثارگر برای بازدیدهای علمی و تخصصی دعوت شدند و از مراکز راهبردی دیدن کردند. سپاه پاسداران و پارک‌های علمی در یک اردو به نام پیشرفت با ما همکاری خوبی داشتند.

۵۵ محصول دانش بنیان از جامعه ایثارگران

مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر با بیان اینکه اکنون بیش از ۵۵ محصول دانش بنیان داریم و تلاش می کنیم تا افراد برند دانش بنیان خود را ثبت کنند. همکاری میان بنیاد شهید و دانشگاه شاهد برای تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان این افراد نیز انجام می‌شود، سازمان اقتصادی کوثر برای تجاری‌سازی محصولات، این افراد را حمایت می‌کند.

با توجه به اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، اقدامات تروریستی در کرمان و پاسخ موشکی ایران به تروریست‌ها، یادواره شهید حسن طهرانی‌مقدم برپا می‌شود

وی افزود: نشست هم اندیشی نخبگان با مدیران بنیاد شهید و دستگاه‌ها در راستای استفاده از ظرفیت فکری این افراد انجام شده است آنها شأن اجتماعی پیدا کردند و ما از ظرفیت آنها با تشکیل اتاق فکرها در استان‌ها توسط استانداری ها استفاده کردیم.

مهری گفت: حدود هزار و ۲۰۰ طرح استارتاپی شناسایی کرده ایم که امسال ۴۰۰ طرح به مرحله کشوری اضافه شده است و ۸۳ شرکت به داوری راه پیدا کرد و در نهایت مورد بررسی قرار گرفت و نفرات اول تا سوم معرفی می شوند.

مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر خاطرنشان کرد: سال گذشته در جشنواره شهید پیشرفت یادواره شهید فخری زاده برگزار شد و امسال با توجه به اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، انجام اقدامات تروریستی در کرمان و پاسخ موشکی ایران به تروریست‌ها، یادواره شهید حسن طهرانی‌مقدم برپا می شود.

مهری ابراز امیدواری کرد جشنواره شهید پیشرفت در شناسایی نخبگان، ایجاد انگیزه و استفاده از توانمندی جامع هدف موثر باشد.

مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه امسال چند نفر در جشنواره شهید پیشرفت شرکت کرده اند، گفت: ۱۰ هزار و ۲۰۰ ایثارگر نخبه در جشنواره «شهید پیشرفت» شرکت کردند که در اختتامیه از هر استان یک ایثارگر نخبه برگزیده معرفی می‌شود.

برگزیدگان جشنواره شهید پیشرفت بعد از پایان جشنواره به پارک‌های علم و فناوری برای حمایت‌های مالی معرفی می شوند. سال گذشته از برگزیده هر شاخصه جشنواره یک نفر و در مجموع ۱۵ نفر را برای هم اندیشی های با مدیران دستگاه‌ها معرفی کردیم

ارتقا کیفیت اختراعات نسبت به سال گذشته

نوروزی داور بخش علمی مقالات نیز در این نشست گفت: طبق معیارها مقالات بررسی شد و نکته مهم کاربردی بودن خروجی های علمی بود. ضریب استناد، جایگاه فرد در نویسنده بودن مقاله و امتیاز کنفرانس‌ها، عملیاتی شدن ایده ها، تعداد افراد، تاثیر آن در حل مسئله، سال ثبت اختراع، نوع ایثارگری، تصابق رشته مقطع تحصیلی و نوع اختراع بررسی شد. مقایسه سخت بود برخی از من که ۳۶ سال در دانشگاه تهران هستم سرآمدتر بودند به این افراد افتخار کردم. بعد ازشناسایی افراد در این جشنواره برنامه ریزی می شود که افراد در نظام حکمرانی از آنها استفاده شود که یک مدیر پروری است.

وی افزود: کیفیت اختراعات امسال نسبت به سال گذشته از جایگاه بالاتری برخوردار بود و تعداد آن هم نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha