به گزارش ایرنا، محسن حویزه روز دوشنبه در آیین بهره برداری از بویلر(تولیدکننده بخار)جدید شرکت کاغذپارس شوش افزود: خودکفایی در تولید برق شرکتهای صنعتی علاوه بر مصون سازی آنها از قطعی برق در شرایط پیک بار، موجب پایدارسازی برق بخش خانگی میشود.
وی با تاکید بر ضرورت ایجاد شورای اسلامی کارگری در شرکتهای شوش ادامه داد: تشکل اسلامی کارگری و حمایت از کارگر باید در شرکتهای شوش مستقر و مطالبههای صنفی این کارگران از مجرای درست پیگیری شود.
فرماندار شوش افزایش ظرفیت تولید و توسعه واحدهای صنعتی و تولیدی شوش را مورد تاکید قرار داد و گفت: توسعه صنایع موجود نقش کلیدی در اشتغال و رونق تولید در شوش دارد.
وی با بیان اینکه برخی شرکتهای شوش در کشور صاحب نام هستند، افزود: باید تلاش کرد تا آوازه شرکتها و محصولات تولیدی در شوش در سطح بین المللی هم گسترش یابد.
حویزه با اشاره به لزوم حرکت شرکتهای بزرگ شوش به سمت تولید محصولات صادرات محور اظهارکرد: مهمترین وظیفه مدیران شهرستان، کمک به استمرار فعالیت شرکتها و تولید در این کارخانجات است.
وی حمایت از کارگران را به عنوان اصلیترین رکن در استمرار تولید و فعالیت شرکتها در شهرستان دانست و افزود: جوانان خلاق و مبتکر زیادی در شرکتهای شوش وجود دارد که باید بستر لازم برای بهره گیری از این خلاقیت در توسعه شرکتها فراهم شود.
شرکت کاغذپارس در تولید برق خودکفا میشود
عضو هیات مدیره شرکت کاغذپارس نیز در این آیین یکی از چالشهای جدی این شرکت در ایام تابستان را قطعی برق عنوان کرد و گفت: هر هفته در ایام تابستان یک روز قطعی برق در این واحد صنعتی اعمال میشد که به دلیل اینکه راه اندازی مجدد خط تولید تا ۴۸ ساعت زمان نیاز داشت در عمل سه روز در هفته تولید شرکت کمتر از ظرفیت اسمی آن بود.
حسن عبداللهی ادامه داد: قطعیهای مکرر برق در تابستان سال گذشته موجب شد تا تولیدات این شرکت سه هزار و ۷۰۰ تن کمتر از هدف گذاری انجام شده باشد.
وی کل مصرف برق شرکت کاغذ پارس در اوج مصرف را ۱۲ مگاوات اعلام کرد و افزود: این شرکت برای خودکفایی در تولید برق با خرید سه ژنراتور به توان هفت مگاوات را در دستور کار قرار داد که قبل از سال جدید با وارد مدار شدن این نیروگاه، قطعی برق در این شرکت به حداقل کاهش مییابد.
به گزارش ایرنا، بویلر(تولیدکننده بخار) شرکت کاغذپارس شوش با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال با حضور فرماندار شهرستان شوش به بهره برداری رسید. با نصب و راه اندازی بویلر(تولیدکننده بخار) جدید ۳۲ تنی گروه صنایع کاغذپارس ظرفیت تولید این شرکت ۲۰ درصد افزایش یافت.
گروه صنایع کاغذ پارس در سال ۱۳۴۶ در شمال خوزستان با هدف استفاده از باگاسِ استخراج شده از کارخانه نیشکر هفت تپه تأسیس شد و در سال ۱۳۴۹ به بهره برداری رسید.
این شرکت تا سالها تأمین کننده کاغذ چاپ و تحریر داخل کشور بود اما به دلیل صدمات وارده در دوران جنگ تحمیلی و عدم نوسازی و بازسازی در زمان تصدی بخش دولتی، در معرض تعطیلی همیشگی قرار گرفت که در نهایت سهام این شرکت در مهر ماه سال ۱۳۹۲، به بخش خصوصی واگذار شد.
نظر شما