سفیر فلسطین در سازمان ملل: شورای امنیت به وظایف خود در قبال غزه عمل نمی‌کند

نیویورک- ایرنا- ریاض منصور سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل در نامه‌ای به رئیس دوره‌ای شورای امنیت اعلام کرد که این شورا همچنان به وظایف خود در قبال جنگ غزه عمل نمی‌کند.

به گزارش چهارشنبه شب خبرنگار ایرنا، ریاض منصور سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل در نامه‌ای به «کارولین رودریگزبیرکت» سفیر کشور گویان که کشورش رئیس دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل متحد است، نوشت: درحالی که شورای امنیت «به سخن پراکنی» ادامه می‌دهد، فلسطینیان بیشتری در جنگ غزه توسط نیروهای اسرائیلی کشته می‌شوند.

سفیر فلسطین در سازمان ملل، گفت: تعداد کشته‌شدگان «باید مدت‌ها پیش شورای امنیت را مجبور به درخواست آتش‌بس» می‌کرد اما شورا همچنان به دستور منشور خود و انتظارات تقریباً کل جامعه بین‌المللی که ماه‌هاست خواستار آتش‌بس فوری بشردوستانه است، ادامه می‌دهد.

منصور تصریح کرد: «تنها یک آتش‌بس می‌تواند اجرای دستور اقدامات موقت دیوان بین‌المللی دادگستری و قطعنامه‌های ۲۷۱۲ (۲۰۲۳) و ۲۷۲۰ (۲۰۲۳) برای حفاظت از جمعیت غیرنظامی فلسطین را تضمین کند. ما بار دیگر از شورا، مجمع عمومی و همه دولت‌ها و سازمان‌ها می‌خواهیم که بر اساس قوانین بین‌المللی به تعهدات خود پایبند باشند.»

شورای امنیت سازمان ملل به دلیل مخالفت آمریکا به عنوان یکی از پنج عضو دائم این شورا که دارای حق وتو است، تاکنون نتوانسته برقراری آتش بس در غزه را تصویب کند. آمریکا به عنوان حامی سرسخت رژیم اسرائیل با حمایت‌های همه جانبه نظامی، امنیتی و مالی مانع توقف جنگ تل آویو علیه غزه است و مدعی است که آتش بس به نفع حماس است.

واشنگتن در عین حال از طریق مصر و قطر در تلاش است برای آزادی سایر اسرای حمله هفتم اکتبر، با حماس به توافقی دست یابد و مجددا توقفی در این جنگ برای آزادی آنها ایجاد شود.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است که تاکنون بیش از ۲۶ هزار فلسطینی بر اثر حملات این رژیم جان خود را از دست داده‌اند.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد از هفتم اکتبر شمار شهدای غزه به ۲۷ هزار و ۷۰۸ نفر و مجروحان به ۶۷ هزار و ۱۴۷ نفر رسیده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha