به گزارش ایرنا،محمود رضایی کوچی معاون هماهنگی امور عمرانی فارس سهشنبه در آیین بهرهبرداری از این پروژهها اظهار کرد: گشایش ۷۱ پروژه آب و فاضلاب در ۳۲ شهرستان فارس، نشانگر تلاش و عزم جدی شرکت آبفا استان به منظور کاهش اثرات خشکسالی در تابستان آتی است.
وی با اشاره به اینکه دولت مردمی ایران قوی همه ظرفیتها را پای کار آورده تا غبار محرومیت را از چهره کشور بزداید، گفت: محرومیتزدایی در حوزه آبرسانی یکی از رویکردهای پُراهمیت دولت سیزدهم است.
قائم مقام شرکت آبفا فارس نیز گفت: این پروژهها شامل احداث یک باب مخزن ذخیره آب با ظرفیت ۳۵۰ متر مکعب، حفر و تجهیز یک حلقه چاه آبرسانی، اجرای ۹ هزار متر خط انتقال آب، اصلاح و توسعه ۱۹ هزار متر شبکه توزیع، کفشکنی یک حلقه چاه و اجرای ۳۰۰ متر خط انتقال برق است.
محمد علی قلندری افزود: امروز با گشایش این پروژهها، مجموعه روستاهای هرگان، نصیرآباد، قطار بنه و روستای دولتآباد با جمعیتی بالغ بر سه هزار نفر از آب آشامیدنی بهرهمند شدند.
شهر نیریز مرکز شهرستانی با همین نام، در ۲۲۰ کیلومتری شرق شیراز، مرکز استان فارس واقع شده است؛ این شهرستان دارای سه بخش مرکزی،مشکان و قطرویه است که طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ دارای جمعیتی بالغ بر ۴۹ هزار و ۸۵۰ نفر است.
افتتاح سه طرح آبرسانی در روستاهای شیراز و آغاز عملیات اجرایی ۲تصفیهخانه
مدیر عامل آبفا شیراز هم در خصوص پروژههای دهه فجر ۱۴۰۲ گفت: در حوزه روستایی سه طرح آبرسانی افتتاح و در شهر شیراز و صدرا نیز عملیات اجرایی ۲ طرح توسعهای تصفیهخانه آغاز شده است.
بهمن بهروزی افزود: مخزن بتنی ۲هزار متر مکعبی بیدزرد که ساخت آن از دی ماه ۱۴۰۰ آغاز شده بود با اعتبار ۱۲۵میلیارد ریال به سرانجام رسیده و آماده بهرهبرداری است؛ با وارد مدار شدن این مخزن جمعیتی بالغ بر پنج هزار نفر بصورت پایدار از نعمت آب بهرهمند میشوند.
وی به طرحهای آبرسانی در روستاهای تابعه داریون شیراز اشاره کرد و افزود: چاه آب آشامیدنی روستای کوشک مولا از سال ۹۸ به دلیل نیترات بالاتر از میزان استاندارد از مدار بهرهبرداری خارج شد و با همت گروه جهادی شهدای آب شرکت آبفا شیراز خط انتقالی به طول بیش از سه کیلومتر از چاه روستای دیندارلو تا مخزن کوشک مولا اجرا شد.
بهروزی اضافه کرد: شبکه آب روستای کم برخوردار علی آباد سه تلان مربوط به سالیان گذشته و بصورت غیراستاندارد کار شده بود که با اقدام گروه جهادی شرکت آبفا خطوط شبکه به طول ۲/۵ کیلومتر بصورت کامل تعویض شد و در اختیار مردم این روستا قرار گرفت.
رییس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شیراز به افزایش روز افزون جمعیت شهر شیراز اشاره کرد و گفت: گسترش شهر باعث بوجود آمدن فاضلاب بیشتر می شود؛ از این رو توسعه مدول(فاز) ۳ و ۴ تصفیهخانه شماره ۲ شیراز با پیش بینی اعتبار ۱۵ هزار میلیارد ریال در دستور کار این شرکت است و عملیات اجرایی طرح توسعه آن آغاز شده است.
وی ادامه داد: در شهر صدرا نیز به دلیل گسترش شهر، طرح احداث مسکنهای ملی و روند افزایشی جمعیت نیاز به تصفیهخانههای بیشتر بسیار محسوس است و شرکت آب و فاضلاب شیراز افزون بر بهرهبرداری از تصفیهخانه شرق صدرا، عملیات اجرایی ساخت تصفیهخانه غرب صدرا را با پیش بینی اعتبار چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال آغاز کرده است.
نظر شما