۱۵ بهمن ۱۴۰۲، ۱۶:۴۴
کد خبرنگار: 2203
کد خبر: 85376313
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

واحد صنعتی در معدن طلای شادان خوسف به بهره برداری رسید

بیرجند - ایرنا - واحد صنعتی (سارت) در معدن طلای شادان خوسف همزمان با چهارمین روز دهه فجر به بهره برداری رسید و عملیات اجرایی واحد فلوتاسیون این معدن نیز آغاز شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ۲ پروژه مهم و کلیدی در معدن طلای شادان روز یکشنبه با حضور استاندار خراسان جنوبی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و شماری از مسئولان در شهرستان خوسف، افتتاح و کلنگ زنی شد.

واحد صنعتی (سارت) در قالب طرح توسعه معدن طلای شادان با سرمایه گذاری ۱۵۰ میلیارد ریال برای تولید کنسانتره مس راه اندازی شده و زمینه اشتغال مستقیم ۱۰ نفر را فراهم آورده است.

همچنین کارخانه فلوتاسیون (تولید کنسانتره مس) با پیش بینی سرمایه گذاری سه هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی ۷۰۰ نفر احداث می شود.

معدن طلای شادان خوسف، بزرگترین واحد استحصال طلا در شرق کشور به شمار می رود که با ذخیره قطعی بیش از ۵۴ میلیون تن کانسنگ طلا، سومین ذخیره کشور و بیشترین ذخیره کانسنگ طلا در میان معادن خراسان جنوبی را به خود اختصاص داده است.

استاندار خراسان جنوبی در این مراسم گفت: دهه فجر امسال در خراسان جنوبی ۹۱۴ پروژه با ۳۸ همت افتتاح و کلنگ زنی می شود که ۴۳ مورد آن آغاز عملیات اجرایی است.

جواد قناعت افزود: یکی از این پروژه‌ها، کارخانه طلای خونیک و دیگری کارخانه فلوتاسیون مس و طلاست که دو اتفاق بزرگ است و سر جمع بیش از ۴۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری را در استان رقم می زند.

واحد صنعتی در معدن طلای شادان خوسف به بهره برداری رسید

وی گفت: سرمایه گذاران و مدیران دستگاه‌های اجرایی در استان تعامل خوبی دارند و امیدواریم از طریق همین همراهی و هم افزایی تا پایان سال آینده شاهد افتتاح این کارخانه ها باشیم.

رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) هم با اشاره به کلنگ زنی کارخانه فلوتاسیون مس و طلا در خوسف گفت: تلاش می کنیم بخش خصوصی بیشتری را برای استان جذب کنیم.

محمد موثقی‌ نیا افزود: مقادیر هنگفتی در حوزه زیرساخت های برق و جاده ها سرمایه گذاری شده است اما کفاف معادن ما را نمی کند.

وی بیان کرد: معدن طلای خونیک طی یک سال آینده و کارخانه شمش طلا هم طی ۲ سال آینده در خوسف افتتاح خواهد شد.

سال‌های اخیر با اجرای طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی در خراسان جنوبی ۱۷ محدود جدید امیدبخش طلا در استان خراسان جنوبی شناسایی شد.

مجموع ذخایر قطعی ثبت شده هفت معدن طلای استان ۶۴ میلیون تن بوده و این معادن شامل شادان، هیرد، ماهرآباد، گودکان، خونیک، خدا آفرید و جانجا است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha