۷ بهمن ۱۴۰۲، ۱۰:۲۳
کد خبرنگار: 957
کد خبر: 85366518
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۱۳۰۰ زندانی در کارگاه‌های بنیاد تعاون کردستان مشغول به کار هستند

سنندج- ایرنا- مدیر بنیاد تعاون زندانیان نمایندگی کردستان گفت: هزار و ۳۰۰ مددجو در ۴۶ کارگاه فعال بنیاد تعاون زندانیان استان مشغول به فعالیت هستند.

به گزارش ایرنا، شهرام حنیفی روز شنبه در جمع خبرنگاران در سنندج اظهارکرد: از این تعداد زندانی مشغول به کار، ۴۸۰ نفربه صورت اعزام به کار خارج از زندان و مراکز خصوصی و دولتی مشغول به کار بوده و مابقی در کارگاه‌های داخل و خارج از زندان شاغل هستند.

وی افزود: مبلغ دریافتی زندانیان اعزام به‌کار و کارگاهی، با توجه به ساعت کارکرد و کیفیت کار آنان (سطح مهارت) پرداخت می‌شود.

مدیر بنیاد تعاون زندانیان کردستان ادامه داد: اشتغال و حرفه آموزی یکی از مهمترین آموزه‌های جلوگیری از جرم است در همین راستا زندان باید بستری برای اصلاح مجرم باشد که یکی از لوازم آن حرفه‌آموزی و توانمندسازی زندانی است.

حنیفی افزود: بنیاد تعاون، زندانیان را در چهار گروه اشتغال نشسته (کنار تخت و محل اقامت)، اشتغال در محیط بسته (کارگاه‌های صنعتی و خدماتی داخل زندان‌ها)، اشتغال در محیط نیمه باز (۱۵ هزار هکتار اراضی پیرامون زندان‌ها و در فعالیت‌های کشاورزی، دامپروری و آبزی پروری)، اشتغال در محیط باز یا اعزام بکار (شهرک‌های صنعتی، کارخانجات، منابع طبیعی و شهرداری‌ها)، مشغول به کار کرده است.

وی اضافه کرد: این بنیاد با دارا بودن ۴۶ کارگاه فعال در حوزه های کشاورزی، دامداری، محصولات گلخانه‌ای، پرورش قارچ، پرورش ماهی، انواع رشته‌های صنایع دستی، قالی بافی، مونتاژ انواع لامپ‌های کم مصرف، بلوک زنی به صورت خودگردان، مشارکت یا واگذاری به کارآفرین و همچنین اعزام زندانیان به مراکز صنعتی و دولتی موفق به اشتغال زندانیان شده است.

مدیر بنیاد تعاون زندانیان کردستان گفت: محصولات تولیدی زندانیان بنابر نوع فعالیت شامل خودگردان، مشارکت، واگذاری به کارآفرین یا مراکز خصوصی و دولتی به فروش می‌رسد که در نوع فعالیت خودگردان، محصولات توسط واحد بازرگانی بنیاد تعاون به بازار عرضه می‌شود.

حنیفی اظهار کرد: عمده فعالیت‌های کشاورزی بنیاد تعاون زندانیان استان کردستان شامل کاشت جو، گندم، فرنگی جات، محصولات گلخانه، پرورش قارچ و محصولات باغی شامل گل محمدی، صنوبر، سیب زرد و قرمز است.

مدیر بنیاد تعاون زندانیان کردستان ادامه داد: در راستای تشویق کارآفرینان جهت راه اندازی و فعالیت کارگاهی داخل و خارج از زندان‌ها و همچنین تشویق مراکز خصوصی جهت بکارگیری زندانیان، این بنیاد با همکاری اداره کل زندان‌ها و اداره مراقبت بعد از خروج و بررسی در کمیته اشتغال اقدام به معرفی کارآفرینان به بانک جهت دریافت تسهیلات تبصره ۱۶ با کارمزد بانکی ۴ درصد می‌کند.

حنیفی بیان کرد: از جمله محصولات تولیدی زندانیان زیر نظر و با سازماندهی این بنیاد شامل صنایع دستی مانند تسبیح، تخته نرد، وسایل چوبی دکوری، گیوه، فرش دست بافت، کیف پول چرم، ساک و کوله پشتی، محصولات خیاطی و تریکو مانند لباس بیمارستانی، پافر، شلوار، لباس‌های ورزشی و ...، صنایع فلزی از جمله در و پنجره، فرغون، بند ساعت، زغال، کاسه سفالی و محصولات کشاورزی است.

وی افزود: در راستای آموزش زندانیان جهت ورود به بازار کار، بر اساس تفاهم نامه‌های موجود با سازمان فنی و حرفه ای، جهاد دانشگاهی، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی با سازمان زندان‌ها و با همیاری و کمک بنیاد تعاون زندانیان، پس از آموزش توسط مبادی ذیربط گواهینامه‌های معتبر برای زندانیان صادر می‌شود.

مدیر بنیاد تعاون زندانیان کردستان گفت: زندانیان پس از آزادی توسط اداره امور خدمات اجتماعی و مرکز مراقبت بعد از خروج و تایید کار توسط گروه اشتغال به بانک‌های عامل معرفی می‌شوند تا از تسهیلات تبصره ۱۶ و ۱۸ با کارمزد بانکی ۲ تا ۴ درصد برای ایجاد شغل و راه اندازی کارگاه‌های مربوطه به مهارت اخذ شده بهره‌مند شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha