به گزارش ایرنا؛ سردار شهید حاج «صادق امیدزاده» هیجدهمین فرزند برومند کرمانشاه در دفاع از حرم اهل بیت (ع) است که روز شنبه ۳۰ دی ماه به همراه چهار تن از همرزمانش در حمله تروریستی رژیم جنایتکار صهیونیستی در سوریه به درجه رفیع شهادت رسید.
سردار «حجتالله امیدزاده» با نام عملیاتی حاج صادق از فرماندهان بلند پایه سپاه پاسداران در محور مقاومت و هشت سال دفاع مقدس است که به گفته پدرش در سال ۴۳ در محله مسیر نفت شهر کرمانشاه چشم به دنیا گشوده و از کودکی بچه ای زرنگ و حرف گوشکنی بود و هر کاری به او می سپرده می شد به درستی انجام می داد.
در چهارمین روز از شهادت حاج صادق به منزل پدرش در یکی از محله های شهر کرمانشاه رفتیم و اگرچه مراسم داشتند و داغدار بودند اما به گرمی از تیم خبری خبرگزاری ایرنا استقبال کردند و به حوصله به سوالات ما در ارتباط با این فرزند برومند کرمانشاه پاسخ دادند.
مردم شهیدپرور کرمانشاه نیز در این چهار روز که از شهادت حاج صادق گذشته دسته دسته با حضور در منزل پدرش برای عرض تسلیت و اظهار همدردی با آنها حاضر می شوند و خانه پدری این شهید مدافع حرم اکنون میعادگاه دلداران عاشقی است که شهادت آرزوی تک تک آنها است.
حاج صادق برای رضای خدا و دفاع از اسلام رفت
پدر سردار شهید حاج صادق امیدزاده در گفت و گو با خبرنگار ایرنا؛ به بیان ویژگی شخصیتی، خاطره رفتن به جبهه و هدف این شهید در جبهه مقاومت اشاره کرد و گفت: وقتی شانزده، هفده ساله و محصل بود جنگ شروع شد؛ همیشه با دوستان و رفقایش به مسجد محله می رفت و کمک می کرد تا بلاخره یک روز آمد و گفت بابا من می خواهم به جبهه بروم و رضایت نامه شما را می خواهم، مادرش قبول کرد، اما من قبول نکردم چون می ترسیدم طوری بشود، اما گوش نکرد و به جبهه جنوب رفت.
وی ادامه داد: وقتی چند ماه اول به جبهه رفت از او خبری به ما نرسید، خیلی ناراحت و پریشان شدم، به دنبالش به جبهه رفتم اما هر چه گشتم، پیدایش نکردم و به خانه برگشتم تا سه ماه بعد خودش برگشت.
پدر این شهید مدافع حرم اضافه کرد: هر چه به او می گفتم برو دنبال درس و مشقت؛ گوش نمی کرد و می گفت مملکت و ناموس ما در خطره اگر ما و امثال ما نرویم جبهه؛ پس کی می خواهد برود؟ تا زمانی جنگ بود همیشه در جبهه ها بود و ما کمتر او را می دیدم.
پدر سردار شهید امیدزاده افزود: وقتی هم جنگ تمام شد همیشه در ماموریت افغانستان، سوریه، لبنان و این طرف و آن طرف بود و باز ما کمتر او را می دیدم.
وی گفت: یکی از خصوصیت های بارز او این بود همیشه تلاش می کرد که ما (پدر و مادرش) از دست او راضی باشیم؛ چند وقت پیش، به زنش گفته بود، نمی دانم پدر و مادرم واقعا از دست من راضی اند یا نه؟
پدر شهید امیدزاده در ادامه در خصوص نحوه خبردار شدن از شهادت فرزندش توضیح داد که از تلویزیون شنیدیم دفترش در سوریه را زدهاند، به زنش زنگ زدیم، گفت معلوم نیست؛ دارند خاک برداری می کنند، حقیقت را به ما نگفت؛ زمانی از دفتر امام جمعه، سپاه و استانداری تلفن زدند که می خواهیم به منزل شما بیاییم آن موقع مطلع شدیم که پسرم شهید شده است.
وی افزود: پسرم واقعا بچه ای خاکی و صمیمی بود ما هیچ وقت درجه، مقام و پستی از او ندیدم همیشه وقتی به دیدن ما می آمد معمولی و ساده لباس می پوشید از درجه و جایگاه خودش هیچی نمی گفت، نه برای مادیات رفت و نه برای درجه و مقام؛ همه اش برای رضای خدا می رفت.
حاج صادق با رفتارش الگو دیگران بود
«حجت الله» برادر شهید حاج صادق امیدزاده نیز در ادامه این گفت و گو به ارتباط این شهید با حاج قاسم اشاره کرد و گفت: شهید از نیروهای نزدیک حاج قاسم بود و برای ما تعریف می کرد و می گفت: حاج قاسم در عین حال فرد خیلی مهربان و رفتار مهربانانه ای با بسیجیان داشت اما در عین حال با فرماندهان در جلسات رسمی خیلی قاطعانه برخورد می کرد و هر وقت جلسه ای با حاج قاسم داشتیم، چون اطلاعات از ما می خواست؛ می دانستیم جلسه بسیار سختی پیش رو داریم.
به گفته وی حاج صادق نیز در رابطه با همرزمانش رابطه خیلی دوستانه و صمیمانه داشت و سعی میکرد کارها را با رفاقت پیش ببرد، روحیه خاکی و فروتنانه بویژه با نیروهای زیر دستش داشت، خاطرات فراوانی از رفتار با پایین ترین رده های سازمانی توسط دوستانش نقل هست که چطور به حل مشکلات آنها کمک کرده است.
وی ادامه داد: برادر شهیدم بسیار سخاوت مند بود، همیشه به او می گفتیم درست شما سخاوت مندی اما به فکر آینده بچه هات باش اما می گفت: مگر خودم وقتی جوان بودم و تازه ازدواج کرده بودم چی داشتم؛ اینها هم سرکار می روند و خودشان تلاش می کنند، خدا بزرگه؛ از این جهت هیچ ترسی از سخاوت و بخشش نداشت.
برادر شهید امیدزاده اضافه کرد: حاج صادق خدمت به اسلام را وظیفه خودش می دانست و قدم در راهی گذاشته بود که حضور در کنار خانواده، دوستان و آشناییان را فدای آن کرده بود، اینقدر این هدف برای او بزرگ بود که مسائل مادی و جانی را نمی دید؛ در برخی از ماموریت ها حتی ماه ها طول می کشید تا زن و فرزندانش را ببیند.
حجت الله امیدزاده تصریح کرد: جالب اینجا است همسر او نیز فردی فداکار و همراهی بود و هر وقت به همسرش می گفتیم از دوری شوهرت ناراحت نیستی؛ می گفت نه ایشان دارد به اسلام و ما خدمت می کند نباید مانعی برای او باشیم و از این جهت همه خانواده پذیرفته بودند که در راهی که می رود همراهش باشند.
وی در ادامه این گفت و گو یکی از ویژگی های بارز حاج صادق را این گونه تعریف کرد که وی روحیه توصیه کردن به دیگران را نداشت و بیشتر رفتارش الگو بود؛ نه حرف زدنش؛ ندیدم به کسی نصیحت کند؛ رفتار خودش بهترین الگو بود، به همه آسان می گرفت و به خودش سخت.
مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان حاج صادق امیدزاده، محمدامین صمدی و حسین محمدی صبح دیروز دوشنبه با حضور مردم ولایتمدار تهران در شهرک محلاتی به سمت میدان امام علی(ع) برگزاری شد.
همچنین مراسم وداع با پیکر شهید حاج صادق امیدزاده دوشنبه شب دوم بهمن ماه) در مسجدالنبی(ص) طاق بستان کرمانشاه با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین «حبیب الله غفوری» نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه برگزار شد.
همچنین مراسم تشییع پیکر مطهر این شهید والامقام امروز سهشنبه سوم بهمن ماه ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه صبح از مقابل مسجد جامع شهر کرمانشاه برگزار می شود.
کرمانشاه ۹ هزار و ۸۰۰ شهید دارد
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد و در هشت سال دفاع مقدس به صورت مستقیم درگیر جنگ با رژیم بعثی عراق بود.
مردم این استان ۳۰ هزار ایثارگر شامل ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۱۹ هزار جانباز و هزار و ۷۵۰ آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
همچنین تقدیم ۸۵۰ زن شهیده، ۱۵۵۰ بانوی جانباز و ۷۵۰ شهید زیر ۱۵ سال از سندهای افتخار مردم این استان است، رتبه اول زنان جانباز کشور و دومین استان که بیشترین تعداد زنان شهیده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده از آن کرمانشاه است.
بیش از ۲۷ عملیات طی دوران دفاع مقدس در کرمانشاه از جمله مرصاد، بازی دراز، تنگ حاجیان، محمد رسول الله (ص)، والفجر ۱۰، مطلعالفجر انجام شده و همچنین شهر نودشه و روستاهای زرده و دیره شهرستان دالاهو در دوران جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شدند و اینها همگی سندی بر پایداری مردم این دیار است.
نظر شما