به گزارش ایرنا، بخشدار مرکزی شهرستان ملارد در آیین افتتاح این نمایشگاه، گفت: هدف از برگزاری برپایی این نمایشگاه معرفی و نشان دادن بخشی از تولیدات بومی و محلی، ظرفیت و دستاوردهای روستائیان در بخش مرکزی شهرستان است.
حمید کاظمی افزود: در این نمایشگاه انواع محصولات غذائی خانگی، صنایع دستی، ترشی، چرم دوزی، دکور و صنایع چوبی، قالیبافی، گل و گیاه، میوه خشک، بافتنی ها، عروسک سازی، سفالگری و لباسهای محلی در معرض دید باردیدکنندگان قرار خواهد گرفت.
مدیرکل امور روستائی و شوراهای استانداری تهران نیز در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، اظهار کرد: روستاها مایه هویت و اصالت هستند که با توجه و رسیدگی به آنها، هم می توان تولید ثروت کرد و هم به رونق معیشتی و اقتصادی محلی و منطقه ای کمک کرد.
سید حبیب موسوی بر لزوم توجه به توسعه اقتصادی، اجتماعی و خدماتی در روستاها تاکید کرد و گفت: در اسناد بالادستی برنامه ها و اهدافی ترسیم شده است که دولت سیزدهم با تاکیدات ریاست محترم جمهور، تحقق آنها را با جدیت دنبال میکند.
وی افزود: یک چهارم ظرفیت های اقتصادی کشور در روستاها قرار دارد و روستاهای استان تهران به دلیل دارا بودن بازار مناسب فروش باید از فرصت برگزاری نمایشگاه بهره برداری کنند و با تولیدات متنوع مخصوصا در بخش کشاورزی و صنایع دستی از این بازار نهایت استفاده و بهره وری را داشته باشند.
مدیرکل روستایی استانداری تهران از اهتمام دولت در اجرای طرح تکام (توانمندسازی و کارآمدی مردم) گفت و تاکید کرد: برپایی این نمایشگاه یکی از اقدامات در راستای همین طرح است که در سایر شهرستانهای استان تهران نیز اجرا خواهد شد.
راه اندازی قرارگاه جهادی رونق روستا و آموزش تسهیلگران از دیگر برنامه ها برای رونق روستاهاست که مدیرکل امور روستایی استانداری به آنها اشاره کرد.
این نمایشگاه تا ۲۸ دی از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸ به روی علاقه مندان باز است.
نظر شما