به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، علی شعبانی روز سه شنبه با بیان این مطلب اظهار کرد: تعدادی از این شرکتها با توجه به اینکه صلاحیت رسیدگی به آنان در حوزه قضایی استان قزوین نبوده است، به حوزه های قضایی دیگر ارجاع شد و مدیران برخی از شرکتها نیز بدون تشکیل پرونده نسبت به تسویه مطالبات سرمایه گذاران اقدام کردهاند.
وی اضافه کرد: براساس اعلام سرمایه گذاران و تحقیقات صورت گرفته، میزان بدهی این شرکتها به مردم ۴۱ هزار و ۳۷۰ میلیارد ریال بوده و ارزش اموال توقیف شده نیز براساس ارزیابیهای صورت گرفته توسط کارشناسان رسمی دادگستری، ۲۳ هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
شعبانی با بیان اینکه فرآیند تسویه بدهی مالباختگان به صورت مستمر در حوزه قضایی تاکستان ادامه دارد، اظهار کرد: ۹۵ درصد از مجموع بدهی ۱۸ شرکت مربوط به پنج شرکت است که دستورات لازم به منظور تسریع در رسیدگی به پروندهها و احقاق حقوق مالباختگان و ایفای تعهدات این شرکتها در دستور کار قرار دارد.
این مسوول تشریح کرد: هم اکنون پس از بررسی فعالیت شرکتهای غیرقانونی فعال در زمینه پیشفروش خودرو در استان که عمدتا بدون مجوز و با اقدامات متقلبانه فعالیت می کردند، ۷۰ شرکت پیشفروش خودرو شناسایی و برای ۱۸ شرکت و ۳۷ مدیر آنها پرونده قضایی تشکیل شده است.
شعبانی یادآور شد: شرکت رضایت خودروی طراوت نوین جزو شرکتهای یاد شده نبوده و با توجه به حجم مطالبات و تعداد زیاد مالباختگان به صورت ویژه در یکی از شعبات دادسرای مرکز استان در حال رسیدگی است تا شناسایی میزان دیون و ارزیابی ریالی اموال آن انجام شود.
نظر شما