۲۱ آذر ۱۴۰۲، ۱۸:۴۱
کد خبرنگار: 1449
کد خبر: 85320391
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه ملایر پنج برابر شد

۲۱ آذر ۱۴۰۲، ۱۸:۴۱
کد خبر: 85320391
فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه ملایر پنج برابر شد

همدان - ایرنا - رئیس دانشگاه ملایر گفت: فعالیت‌های پژوهشی این دانشگاه امسال نسبت به سال گذشته رشد پنج برابری داشته و انجام این فعالیت‌ها در جهت رفع نیازهای استان و شهرستان بوده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا ابراهیم محمدی‌منش عصر سه‌شنبه در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه ملایر اظهار داشت: بودجه پژوهشی این دانشگاه نیز نسبت به سال گذشته رشد سه برابری داشته و به بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال رسیده است.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های پژوهشی هنوز ثمره خود را نداده و به وضعیت مطلوب نرسیده‌ایم، افزود: طبق سیاست‌ها و شاخص‌های در نظر گرفته شده در دولت سیزدهم مسیر فعالیت مثبت است و با همراهی و حرکت جدی پژوهشگران می‌توانیم به نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم.

رئیس دانشگاه ملایر با اشاره به اینکه وظیفه ما تسهیل‌گری روندها، رفع چالش‌ها، آسیب‌شناسی و کمک برای رفع مشکلات است گفت: مشارکت پژوهشگران در تحقق اهداف و سیاست‌گذاری‌ها، کلید اصلی موفقیت است.

وی اجرایی شدن شیوه‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مختلف پژوهشی را در گرو مشارکت حداکثری اعضای هیات علمی دانست و بیان کرد: اگر قرار است فعالیت‌های آزمایشگاهی و تحقیقاتی نتیجه‌بخش شود، یک طرفه نوشتن آیین‌نامه اثربخش نیست و به دنبال این هستیم برای شتاب دادن به فعالیت‌های پژوهشی در راستای رفع نیازها به پژوهشگران کمک کنیم.

محمدی‌منش با بیان اینکه برای طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی سرمایه‌گذاری می‌کنیم، تاکید کرد: هر کدام از اساتید و پژوهشگران دانشگاه اگر طرح‌ها و ایده‌هایی در زمینه پژوهشی دارند که نیازی را برطرف و قابل انجام است، ما مشارکت می‌کنیم به ویژه در رشته‌های مهندسی که خطرپذیری دارد.

فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه ملایر پنج برابر شد

پرداخت ۵۰ میلیارد ریال اعتبار پژوهشی گرنت به دانشگاه ملایر

رئیس دانشگاه ملایر خواستار استفاده از فرصت ایجاد شده و تخصیص اعتبارات مورد نیاز در حوزه پژوهشی و اجرای پروژه‌های پژوهشی و تحقیقاتی شد و گفت: در طرح‌های پژوهشی به دنبال درآمد برای دانشگاه نیستیم بلکه دنبال تولید محصول و ارتقای جایگاه استاد به عنوان یک برند ارزشمند هستیم.

محمدی‌منش گفت: در عرصه‌های مالی تاکنون بیش از ۵۰ میلیارد ریال اعتبار پژوهشی گرنت در راستای اجرای فعالیت‌ها، پروژه‌های پژوهشی و اجرای یک برنامه راهبردی تحقیقاتی پرداخت کردیم.

وی تاکید کرد: به‌تازگی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تفاهم نامه‌هایی منعقد کردیم و قول مساعد داده شد که سه برابر هرچه درآمد پژوهشی داشته باشید، تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال در فعالیت‌های تبلیغی و حرکت در راستای معرفی نگرش‌های پژوهشی دانشگاه ۲۰ میلیارد ریال و تولیدات پژوهشی و فناورانه تا ۳۰ میلیارد ریال حمایت کنند.

رئیس دانشگاه ملایر افزود: باید برای استفاده از اعتباراتی که به دانشگاه اختصاص داده شده، تلاش کنیم و ارج نهادن و حمایت از فعالیت‌های پژوهشی بخصوص راه‌اندازی شرکت‌ها و تولید محصولات وظیفه ما است و همکاری پژوهشگران ضروری است.

وی همچنین گفت: همزمان با هفته پژوهش از ۳۴ نفر از اساتید برتر دانشگاه ملایر در حوزه پژوهش، فناوری، طرح‌های نیازمحور و ارتباط با صنعت تجلیل شد که در رشته‌ها و گرایش‌ها و گروه‌های مختلف بودند.

فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه ملایر پنج برابر شد

قرار گرفتن هشت نفر از اساتید دانشگاه ملایر جزو یک و ۲ درصد برتر جهان

وی گفت: امسال چهار پژوهشگر این دانشگاه به عنوان پژوهشگر برتر استانی شناخته شدند و هفت نفر از اساتید دانشگاه ملایر جزو ۲ درصد برتر جهان بودند؛ برای نخستینن «فرشید میرزایی» جزء یک درصد برتر پژوهشی دنیا انتخاب شد.

به گزارش ایرنا در این آیین از اساتید ارتقا مرتبه به استادی و دانشیاری تجلیل و «محسن نظرزاده» به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده ادبیات و علوم انسانی، «محمد الماسی» پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پایه، «خسرو سایوند» پژوهشگر برتر دانشکده علوم ریاضی و آمار، «واحد قیاسی» پژوهشگر برتر دانشکده عمران و معماری، «مهییار یوسفی» پژوهشگر برتر دانشکده فنی و مهندسی، «مهدی قبولی» پژوهشگر برتر دانشکده کشاورزی، «عیسی سلگی» پژوهشگر برتر دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست معرفی و تجلیل شدند.

همچنین «روح‌الله کریمی» و «علیرضا ایلدرمی» در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی، «سعید آریان پوران» و «علی نوری» در حوزه علوم انسانی به عنوان پژوهشگران برتر استانی مورد تجلیل قرار گرفتند.

در این آیین از «سعید خلج»، «بختیار فتاحی»، «محمد احمدی» و «عبدالحسین صالح» نیز به عنوان پژوهشگران برتر حوزه ارتباط با جامعه و صنعت و «حمید حمیدی‌یگانه» مدیرعامل شرکت کیان‌کُرد ملایر به عنوان همکار اجرایی برتر حوزه ارتباط با جامعه و صنعت تجلیل به عمل آمد.

دانشگاه ملی ملایر با بیش از ۶ هزار دانشجو در چهار کیلومتری محور ملایر به اراک واقع شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha