محمدمهدی کاظمی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا درباره متقاضیان ورود به هنرستانها اظهارداشت: تقاضای اجتماعی برای آموزش مهارتی وجود دارد زیرا اکنون افراد متوجه شدند که فرصتهای شغلی با مهارت بهوجود میآید.
وی با تاکید بر اینکه تقاضا در برخی از رشتهها بیشتر است، افزود: ظرفیت یکساله و یکباره ایجاد نمیشود و نمیتوانیم ظرفیت را یکباره افزایش دهیم. هدفگذاری شده است که تا پایان برنامه هفتم به صورت متناسب با نیازها در سالهای اول با رشد کمتر و در سالهای بعدی با رشد بیشتری ظرفیت را افزایش دهیم.
ایجاد رشتههای مبتنی بر دریا و پتروشیمی
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: توسعه رشتهها متناسب با نیاز بازار کار در نظر گرفته میشود؛ به عنوان مثال، امسال در هرمزگان متناسب با بوم و زیست بوم استان، رشتههای مبتنی بر دریا و حوزه پتروشیمی و پالایشگاهی ایجاد شد.
کاظمی یادآورشد: در همه استانها آمایش منطقه را باید مد نظر قرار داد. در برخی از استانها باید رشتههای کشاورزی توسعه یابد.
به گزارش ایرنا، محمد مهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش در نشست با خبرنگاران درباره جذب دانشآموزان در رشتههای مختلف گفت: جمعیت دانش آموزی در پایه دهم هنرستان و مجموعه دانش آموزان متوسطه هنرستانها به یک میلیون و ۱۷۳ نفر افزایش یافت و رشد ۱۰۳ هزار نفری را شاهد هستیم.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش ادامه داد: در واقع سهم هنرستانیها به ۳۹.۶۳ درصد رسیده است که در این زمینه به رشد بیش از ۲ درصد دست یافتهایم. اکنون ۲۰ هنرستان در جوار صنایع قرار دارد و به دنبال توسعه آموزشهای هنرستانی و مهارتی هستیم.
نظر شما