به گزارش خبرنگار ایثار و شهادت ایرنا، امیرحسین قاضی زاده هاشمی سهشنبه-۲۱ آذرماه- در اختتامیه فراخوان «ایده روایت زن شهید» که در سالن باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، ضمن گرامیداشت دهه فاطمیه، اظهارداشت: هشت هزار جانباز زن و ۶۸ زن آزاده در خط مقدم جبهه یا جایی بودند که دست دشمن به آنها میرسید.
وی افزود: مادران صبور شهدا به عنوان خاکریز دوم نقش ویژهای در به میدان فرستادن فی سبیل الله فرزندانشان به جبهه دارند، اگر مردی در جهاد حق ایستاده به خاطر وجود مادر است.
قاضی زاده هاشمی بیان کرد: در اسلام و تفکر دینی ما نگاه ویژهای به زن شده است، دعوای امروز در عالم بر سر تعریف زن است تفکر غرب براساس جنبشهای فمینیستی به خاطر تبعیض زن بود در غرب به زن نگاه کالایی داشتند آنها میخواستند این نگاه را عوض کنند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: آثار تبعیض بین زنان و مردان را در دنیای غرب میبینم این انحطاط در افسردگی و خودکشی زنان در دنیای مرفه غرب دیده میشود اگر این زنان به نقطه ایده آل خود می رسیدند نباید این همه انحطاط در این کشورها وجود داشته باشد.
وی تاکید کرد: مادر محور و مدیر خانواده تلقی میشود ما نقش زن را به عنوان الگو تعریف کردیم که مرکز راهنما، روشنگر و تبیین کننده است، حق و باطل را به دیگران نشان میدهد در نقش فرزندی پدر خود را در آغوش میگیرد و به عنوان همسر پشتیبان است این تعریف زن در اسلام است.
قاضی زاده هاشمی گفت: نیاز است زنان شاخص را به عنوان الگو معرفی کنیم، تاکنون به مردان شهید میپرداختیم اما برای معرفی زنان کم کاری کردیم و دیگران برای ما الگو انتخاب کردند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: ما مدیون زنان هستیم باید بیشتر به نقش زنان در پشتیبانی، تجهیز نیرو برای جنگ، امدادگری میپرداختیم.
وی بیان کرد: مادرانی با پنج شهید داریم، چگونه یک مادر توانسته از فرزندانشان بگذرد و آنها را در راه خدا بدهد، ما مسئولان فرهنگی کشور در معرفی این افراد کم کاری کردیم این جشنواره ابتدای راه است که توسط خانوادهها انجام شده و کاملا مردمی بوده است.
قاضی زاده هاشمی ابراز امیدواری کرد: در سالهای آتی شاید همایشهای این چنینی و آثار فاخری باشیم.
نظر شما