ماموریت دانشکده حکمرانی پرورش حکمرانان و حل مسائل عمومی کشور است

تهران- ایرنا- رئیس دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران گفت: پرورش حکمرانان و پژوهشگران حکمرانی و حل مسائل عمومی کشور از مهمترین مأموریت‌های این دانشکده است.

به گزارش خبرنگار دفاعی و امنیتی، علی‌اصغر پورعزت روز دوشنبه در نخستین کنفرانس ملی حکمرانی دانش مبنا؛ حکمرانی سرزمینی که در کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار شد، ساختار این دانشکده را غیربروکراتیک، انعطاف‌پذیر، یادگیرنده، پویا و حساس به واقعیت‌های محیط بیرونی توصیف کرد و افزود: به جهت حوادثی که همواره علیه کشور طراحی می شود، باید بیشتر به امر حکمرانی سرزمینی توجه داشته باشیم چون سرزمین خاستگاه تمدنی ما است.

وی درباره روند شکل‌گیری دانشکده حکمرانی بیان داشت: ایده این دانشکده طی دو دهه گذشته شکل گرفت و اساتید بزرگی بویژه در دانشگاه عالی دفاع ملی به این امر همت کردند و در دانشگاه تهران نیز در سایه دقت نظر هیأت رئیسه دانشگاه در سال ۱۴۰۰، دانشکده حکمرانی به مرحله شکل‌گیری رسید.

رئیس دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران در بیان دیدگاه خود درباره این دانشکده، افزود: دانشکده حکمرانی به نام ایران است از این رو باید اهمیت و پاکیزگی و تقدس آن را درک کنیم.

ماموریت دانشکده حکمرانی پرورش حکمرانان و حل مسائل عمومی کشور است

این اندیشمند حوزه حکمرانی با بیان اینکه دانشکده حکمرانی متعهد به ایمان مردم و آگاهی و دانش است؛ دانشی که باید در خدمت مردم ایران حال و آینده و همچنین مردم جهان قرار گیرد، افزود: پرورش حکمرانان و پژوهشگران حکمرانی و حل مسائل عمومی کشور از مهمترین مأموریت‌های این دانشکده است.

پورعزت درباره مسیر حرکت دانشکده حکمرانی گفت: این دانشکده در عین اینکه باید در خدمت جامعه باشد، این مسیر را از خدمت به دولت و حکومت آغاز می‌کند.

استاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، ساختار دانشکده حکمرانی را یک ساختار غیربروکراتیک، انعطاف‌پذیر، یادگیرنده، پویا و حساس به واقعیت‌های محیط بیرونی توصیف کرد و گفت: هر چند فعالیت این دانشکده را نیز مانند دیگر دانشکده‌ها، سنتی آغاز کردیم اما در ادامه فعالیت اینگونه نمی‌ماند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: نمی‌توانیم در مرکز بنشینیم و بدون استفاده از نگاه‌های محلی، درباره استان سیستان و بلوچستان تصمیم بگیریم بلکه باید از نیروهای محلی استفاده کنیم و این نیازمند شبکه بسیار گسترده‌ای است.

رئیس دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران با بیان اینکه «دانشکده حکمرانی متعلق به همه کسانی است که متعهد به ایران آینده هستند و با صدق و وفاداری و درست‌کرداری و پشتکار به پرورش حکمرانان آینده در اقصی نقاط ایران بپردازند»، تاکید کرد: سرزمین ایران مهم است زیرا خاستگاه همه سازه‌های تمدنی ما است و دانشکده حکمرانی نیز فعالیت خود را با اهتمام به مرزداری کشورمان آغاز کرده است و تا پایان بر این عهد می‌ماند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha