به گزارش ایرنا، علی صفری عصر پنجشنبه در نشست با اصحاب رسانه، افزود: برگزاری جشنوارهها و نمایشگاهها کاری ترویجی است که تبادل تجربیات،آشنایی بهره برداران با واحدهای تولیدی،مصرف تولیدات داخلی و توسعه صادرات در برپایی نمایشگاهها رقم میخ
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی اضافه کرد: تاکنون حضور استانهای کردستان، لرستان، البرز، قم، سمنان و مرکزی قطعی و ۵۰ واحد تولیدی نیز برای شرکت در این رویداد اعلام آمادگی کردهاند و حضور شرکت های دانش بنیان و رویدادهای جنبی در این نمایشگاه نیز برنامهریزی شده است.
صفری تاکید کرد: آبان ماه امسال رکورد جوجه ریزی زده شد و با ۳ میلیون و ۱۲۴ هزار قطعه جوجه ریزی نسبت به ماه قبل ۵۰ درصد و نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۵ درصد افزایش داشتهایم.
مدیر امور اراضی جهادکشاورزی استان مرکزی نیز بیان کرد: ۱۱۵ مجوز در ۱۴۲ هکتار در حوزه های دام و طیور، صنایع تبدیلی و تکمیلی، شهرک گلخانه، دیوار و ابنیه باغی، صنایع کشاورزی و گردشکری در سال جاری صادر شده که حدود ۸۶ درصد مجوزها مستقیما بستر تولید کشاورزی بوده است.
رامین اخلاصی اضافه کرد: کشاورزان پیش از هرگونه احداث و اقدام در اراضی خود باید با مراجعه به جهادکشاورزی و سایت ایران ایرلند تقاضای تغییر کاربری را در پروسه تشکیل پرونده قرارد دهند و هرگونه اقدام خارج از این مسیر یک تخلف محسوب می شود.
مدیر آب و خاک جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز گفت:خاک بستر حیات ،منشاء زندگی ، نعمت خدادادی و جزو منابعی است که باید حفظ شده تا موضوع امنیت غذایی با خطر نابودی رو به رو نشود.
رسول شمسی ادامه داد: به منظور نهادینه کردن فرهنگ خاک پنج دسامبر به عنوان روز جهانی خاک نام گذاری شده است.
وی خاطر نشان کرد: برای هم افزایی در موضوع خاک با حضور سازمانهای مرتبط کارگروه استانی حفاظت از خاک در استان مرکزی با قرار گرفتن در موقعیت خشک و نیمه خشک به عنوان استان پیشرو تشکیل شد.
شمسی برگزاری نشست خبری با همکاری سازمان کشاورزی، ادارات کل حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی و برگزاری تور ملی آموزشی و ترویجی ،کشاورزی را از جمله برنامه های پیش بینی شده هفته جهانی خاک در استان مرکزی عنوان کرد.
نظر شما