به گزارش ایرنا "علی جبار رشیدی" جمعه شب در مراسم اختتامیه رویداد جام آبی در دانشگاه یزد گفت: در این رویداد دانشجویان شرکت کننده کارهای موفقی ارائه کردند.
رشیدی با بیان اینکه جام آبی تمرین کار تیمی، سیستمی و حل مسئله است اظهار کرد: این اقدام کاری مشترک و با ابتکار بود و هر کدام از کارهای نوآورانه می توانند به حداقل یک شرکت دانشبنیان و کسب و کار خوب منتج شوند.
وی با بیان اینکه یزد شهری فرهنگی و علمی است، خاطرنشان کرد: انتظاری غیر از این از یزد نمیرفت که این اقدامات خوب و علمی را بتواند رقم بزند و امیدواریم مستمر باشد.
معاون سازمان صنایع دریایی گفت: از طریق مرکز نوآوری باز دریایی می توانیم سازه های این مسابقه را حمایت کنیم و این آمادگی وجود دارد که این اقدام بزرگ به مرکز رباتیک دریایی تبدیل شود.
رشیدی با اشاره به اینکه سمت و سوی کشور به سمت دریایی شدن پیش می رود و سیاست های آن نیز ابلاغ شده بنابراین ساخت ربات های زیر آبی و امداد و نجات چندین برابر صنعت پهپاد جای کار دارد.
وی با تاکید بر حمایت از رویداد جام آبی گفت: این رویداد می تواند در قالب باشگاه نوآوری ادامه پیدا کند و تیم هایی که موفق نشدند هم رها نشوند علاوه بر آن ایده های برتر قابلیت تبدیل به اختراعات فنی داشته باشند که آن را دنبال می کنیم.
وی با بیان اینکه آمادگی داریم یک گواهی کار تحقیقاتی برای همه تیم ها صادر کنیم، افزود: هر کدام از سازه ها که قابلیت آن را داشته باشد ثبت اختراع خواهد شد و از سوی مرکز ثبت اختراع موسسه صنایع دفاع حمایت می شود.
معاون سازمان صنایع دریایی بر به کارگیری فناوری های جدید و هوش مصنوعی تاکید کرد و گفت: این رویداد یک برند برای دانشگاه یزد است و می تواند به سمت ساخت ربات های گروهی که نیاز به هوش جمعی دارد پیش برود.
گام دوم مسابقات کشوری جام آبی ( رباتهای زیردریایی) ا حضور تیمهای منتخب دانشگاههای مختلف کشور در دانشگاه یزد برگزار شد.
گام نخست این رقابتها در اردیبهشت ماه امسال برگزار شدکه در این مرحله ۳۷ تیم شامل ۱۴ تیم از دانشگاه یزد، هشت تیم از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، چهار تیم از دانشگاه صنعتی اصفهان، سه تیم از دانشگاه صنعتی شریف ، ۲ تیم از دانشگاه آزاد یزد، ۲ تیم از دانشگاه تهران، ۲ تیم از دانشگاه اصفهان، یک تیم از شاهرود و یک تیم از دانشگاه علم و صنعت حضور داشتند.
در نهایت ۱۷ تیم شامل یک تیم از دانشگاه یزد ، سه تیم از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، یک تیم از دانشگاه صنعتی شریف و یک تیم از هر یک از دانشگاههای صنعتی اصفهان و صنعتی شاهرود به گام دوم راه یافتند.
۶ تیم برتر به گام سوم این مسابقات که ۱۵ تا ۱۷ آذرماه در قشم برگزار می شود راه یافتند و هدف از برگزاری این مسابقات بهبود نفوذ دانش و نیز نشاط اجتماعی استان از طریق اجرای یک رویداد عمومی ترویجی به صورت مسابقه فناورانه، تقویت برند استان یزد در زمینه رباتیک به ویژه رباتیک زیر آب و ایجاد روحیه و رویکرد فعالیت مساله محور در جوانان دانشگاهی و امیدواری به آینده موفق در این مسیر اعلام شد.
نظر شما