به گزارش ایرنا، علی آقامحمدی روز چهارشنبه در آیین نکوداشت بانوی فرمانده خانم دباغ افزود: زنان ما باید از این زن انقلابی و مبارز الگو بگیرند چراکه راه ما باید راه فاطمه زهرا (س) و این بانوان نمونه باشد.
وی اظهار کرد: این بزرگداشت فرصتی است تا ما خودمان را تغییر دهیم و از این افراد و مفاخر به عنوان الگو استفاده کنیم.
آقا محمدی ابراز امیدواری کرد: برگزاری این بزرگداشت باید منشاء تحول در همدان و زنان باشد تا خود را به عنوان محور جامعه معرفی کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام پیشنهاد داد تا برگزاری جلسات قرآن در ۱۷۰ نقطه از شهر به نام خانم دباغ برگزار شود.
آقا محمدی با اشاره به حدیث کساء گفت: خداوند در این حدیث پنج تن را معرفی می کند که محور آن حضرت فاطمه زهرا (س) است و می فرماید اینها پدر، همسر و فرزندان فاطمه( س) هستند و این موضوع نشان می دهد که زن در هر جایگاهی باشد چه دختر، مادر و همسر فرقی ندارد و محور جامعه است.
وی خطاب به مردان گفت: آیا زنان را به واقع ریشه زندگی خود می دانید و جایگاهی که دین و خداوند برای زن قبول دارد، شما قبول دارید؟
آقامحمدی ادامه داد: هر مردی این جایگاه را قبول نکند در واقع خودش را از لیاقت و دارایی بزرگ، زندگی و سعادت محروم کرده است.
وی با تاکید بر اینکه زن محور جامعه است و خداوند شرافت فاطمه گونه بودن را به زنان داده است، گفت: این نگاه دین ما است و باید مورد توجه قرار گیرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ویژگی های شخصیتی بانوی انقلابی خانم دباغ گفت: مرحومه مرضیه حدیدچی (دباغ) دختری لایق برای پدر و مادر، همسری قابل برای شوهر و مادری نمونه برای هشت فرزند خود بود.
آقا محمدی افزود: این زن انقلابی از موسسان سپاه همدان و رزمنده دفاع مقدس و نمونه کامل زنان در دوران ما در انقلاب و بعد از انقلاب بود که توانست با تلاش و کوشش اخلاق و فقه را فرا بگیرد.
وی ادامه داد: شجاعت این بانوی بزرگ کمتر از مردان نبود و این بانو برای همراهی امام راحل خود را به نجف رساند و به عنوان یک محافظ با امام خمینی (ره) راهی پاریس شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: این بانوی انقلابی علاوه بر مدیریت منزل و نگهداری از چندین فرزند نماینده مجلس هم بود و در سخت ترین شرایط زندگی را به خوبی مدیریت می کرد.
وی با اشاره به ویژگی های سخصیتی این بانوی مبارز،ادامه داد: وی هنگامی که در زندان های ساواک بود و دخترش را شکنجه می دادند تا او را بشکنند به زینب کبری (س) اقتدا و مقاومت کرد.
به گزارش ایرنا،مرضیه حدیدچی معروف به دباغ در سال ۱۳۱۸ در خانواده ای مذهبی و فرهنگی در شهر همدان متولد و رشد کرد او تحصیلات خود را در مکتب خانه آغاز کرد و از معلومات پدرش علی پاشا حدیدچی که فردی فاضل و معلم اخلاق در محافل مذهبی بود در یادگیری قرآن و نهج البلاغه بهره فراوان برد.
در وصف بانو دباغ رهبری فرزانه انقلاب فرمودند: «بانوی مبارز و انقلابیِ خستگی ناپذیر» لقبی که در کنار دیگر القاب چون مادر انقلاب ، زنی از تبار الوند را در دلها جاویدان کرد.
مرضیه حدیدچی (دباغ) از مبارزان پیشگام انقلاب اسلامی ۲۷ آبان ماه سال ۹۵ پس از گذراندن دوره بیماری در بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) دارفانی را وداع گفت.
نظر شما