غلامحسین نظری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه هر نیروگاه دارای توان پنج کیلووات است، افزود: ۱۰۰ نیروگاه در مجموع با توان ۵۰۰ کیلووات تا پایان امسال در راستای ایجاد درآمد پایدار برای خانوادههای زیرپوشش کمیته امداد شوش ایجاد میشود.
وی اشتغال دانش بنیان را از دیگر رویکردهای کمیته امداد برای ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان دانست و اظهارکرد: احداث واحدهای نیروگاهی مقیاس کوچک در منازل مددجویان و فروش برق تولیدی به شرکت توزیع برق ماهانه، درآمد پایداری برای خانوادهها ایجاد میکند.
رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) شوش گفت: هدف این نهاد از راهاندازی نیروگاههای خورشیدی خانگی، توانمندسازی، خوداتکایی و کسب درآمد پایدار برای خانوادههای تحت حمایت این نهاد است.
وی با تاکید بر اینکه کمیته امداد به دنبال توانمندسازی خانوادههای نیازمندهای زیر پوشش است، افزود: اگرچه خانوادههای سه دهک آخر امکان قرار گرفتن زیر پوشش خدمات کمیته امداد دارند ولی تسهیلات اشتغال آفرینی این کمیته شامل خانوادههای دهک کمتر از پنج نیز میشود.
نظری بیان کرد: ۲۹۱ نفر برای دریافت تسهیلات اشتغال پس از مشاوره به بانکها معرفی شدند که تاکنون به ۱۰۲ نفر تسهیلات اشتغالزایی در مجموع به مبلغ ۱۱۵ میلیارد ریال پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه ۵۰ نفر دیگر از مددجویان کمیته امداد شوش به واحدهای تولیدی معرفی شدهاند، افزود: ۱۵۰ نفر از مددجویان شوش نیز به مراکز آموزش فنی و حرفهای معرفی شدهاند و در حال تکمیل دورههای آموزشی هستند.
رییس کمیته امداد شوش، رسانه را زبان گویای اطلاع رسانی دانست و گفت: بهره گیری از ظرفیتهای رسانهای نقش تعیین کنندهای در رسیدن به اهداف، همراهی مردم و اطلاع از وظایف و عملکرد کمیته امداد امام خمینی(ره) دارد.
وی با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی(ره) اسفندماه ۱۳۵۷ با فرمان امام خمینی(ره) با هدف گره گشایی و کمک به ایتام و جامعه مددجویی تشکیل شد، افزود: کمیته امداد در طی فعالیت خود به نهادی بزرگ و اثرگذار تبدیل شده و تحول عظیمی را رقم زده است.
نظری ادامه داد: کمیته امداد امام خمینی(ره) امروز به بازوی قدرتمند و یاری رسان دولت برای انجام وظایف و محرومیت زدایی در جامعه تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه راهبرد و هدف اصلی کمیته امداد امام خمینی(ره) توانمندسازی خانوادههای زیر پوشش و نیازمندان است، گفت: خانوادههای نیازمند پس از تشکیل پرونده و قرارگرفتن زیر مجموعه کمیته امداد در مسیر توانمندسازی قرار میگیرند و از این کمیته جدا و خانوادههای نیازمند جدید جایگزین آنها میشود.
رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) شوش، تصریح کرد: طیف متنوعی از خدمات در بخشهای مختلف از جمله مشاوره، مسکن، خانواده، اشتغال، فرهنگ و محرومیت زدایی توسط کمیته امداد به مددجویان زیرپوشش ارایه میشود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، یک هزار و ۹۰۰ خانوار نیازمند با جمعیتی افزون بر چهار هزار و ۸۵۰ نفر از جمله ۷۰۸ یتیم زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) شوش قرار دارند.
شهرستان شوش با بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارای ۲۲۰ روستا است و بسیاری از جمعیت زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) شوش در روستاهای این شهرستان سکونت دارند.
نظر شما