به گزارش ایرنا، پس از دستور محمد مخبر معاون اول رییس جمهور در۱۶ شهریورماه امسال سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی ۱۳ استان، نیروهای خود را برای اجرای این دستور پای کار آورد که برخی استانها نیروی انسانی مورد نیاز برای اجرای امور اداری را در اختیار قرار داده و استان کرمان هم با توجه به زیرساختهایی که دارد، کالاهای متروکه را برای تعیین تکلیف منتقل میکند.
بسیج نیروهای اموال تملیکی کشور به خاطر آن است که از سال ۱۳۹۰ تا پایان سال ۱۳۹۹ تعداد ۲ هزار و ۲۶۱ فقره اظهارنامه به ادارهکل اموال تملیکی هرمزگان ارسال شد، در صورتی که از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲، تعداد ۶ هزار و ۸۸ اظهارنامه کالای متروکه به اموال تملیکی این استان ارسال شده است و اکنون باید حدود سه هزار کانتینر از بندرشهید رجایی در مدتزمان یک ماه تعیین تکلیف شود.
ادارهکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی کرمان در مرحله نخست با استفاده از ظرفیت ریلی منطقه ویژه اقتصادی سیرجان که خط راه آهن آن تا انبار کشیده شده است، ۱۰۰ کانتینر را منتقل کرد و در مراحل بعدی برای انتقال تعداد بیشتری از کانتینرهای حاوی کالاهای متروکه اقدام خواهد کرد. انتظار میرود یکهزار کانتینر توسط اداره کل اموال تملیکی کرمان به مناطق ویژه اقتصادی سیرجان و بم در این استان منتقل شود.
دولت سیزدهم از بدو آغاز به کار رویکرد جدیدی را در قبال این سازمان در پیش گرفت و آن را مورد توجه خاص قرار داد که بازدیدهای رئیس جمهور از انبارهای این سازمان را که تا آن زمان بی سابقه بود را می توان در هم این راستا اشاره کرد، در همین راستا بود که با توجه به وضعیت ناگوار انبارهای سازمان که از سال های قبل به جامانده بود دستور ساماندهی انبارها و تعیین تکلیف کالاها از سوی رئیس جمهور صادر شد تا این سازمان به ریل اصلی خود که همان " امین اموال دولت، حافظ حقوق ملت" است، باز گردد.
در ادامه سیاست دولت سیزدهم در تعیین تکلیف کاهای متروکه، در پی گزارشاتی درباره دپو بیش از ۲۵ هزار کانتینر حاوی کالاهای وارداتی مختلف در گمرکات شهید رجایی و شهید باهنر، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور ۱۶ شهریور به استان هرمزگان سفر کرد.
نظر شما