هزینه یک فیلم کودک هالیوودی معادل بودجه ۵ سال سینمای ماست+فیلم

اصفهان- ایرنا- کارگردان فیلم «قهرمان من» از جمله فیلم‌های حاضر در سی و پنجمین جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان اصفهان،  با بیان این که ما سعی کردیم در سینمای ایران فیلم هالیوودی بسازیم گفت: ما در کشورمان آن بودجه و پتانسل را نداریم. یک فیلم هالیوودی کودک هزینه اش به اندازه بودجه ۵ سال سینمای ایران است.

مرتضی آتش زمزم در گفت‌‍وگو با خبرنگار اعزامی ایرنا به اصفهان ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان باید باشد و هر سال قوی تر برگزار شود. اما مهم تر از جشنواره تولید فیلم است. ما باید به تولید توجه کنیم. باید چند سال فرصت را به جوان ها بدهیم و بودجه را در اختیار آنها قرار دهیم. به جوان ها کمک کنیم که با بودجه کم فیلم خوب بسازند تا به دوران طلایی سینمای کودک برگردیم. بهترین کارهای سینمای کودک کارهایی بودکه که دلی و با بودجه کم توسط جوان ها ساخته شده است. آقایان طهماسب و جبلی و خانم برومند در دوران جوانی بهترین کارهای شان را انجام داده اند. البته منظورم از جوان ها خودم نیستم. باید از جوانان ۲۰ تا ۲۵ ساله حمایت کنیم.

تنها راه موفقیت سپردن سینمای کودک به دست جوان هاست

مسئولان فرهنگی باید مثل پدر خانواده رفتار کنند. نمی‌شود هر سال برای یک پسر یک خانه و ماشین خرید و ودیگر فرزندان را نادیده گرفت

وی با بیان این که متاسفانه مدیران سینمایی چشم شان دنبال کارگردان های بزرگ است تاکید کرد: من برای این کارگردان ها احترام قائل هستم. اما همزمان باید نصف بودجه را بین فیلمسازان جوان تقسیم کنند. تنها راه موفقیت این است که سینمای کودک را به دست جوان ها بسپارند. بودجه سینمای کودک نسبت به گذشته خیلی بیشتر است. اما فیلم خوب نداریم. چون توجه ما به زرق و برق نسبت به اصل مطلب یعنی تولید محتوا و نیروسازی بیشتر است.

آتش زمزم با یادآوری این نکته که فاصله زمانی نسل جوان با کودکان کمتر است توضیح داد: یک دوره ای انتظار داشتم که به من کمک شود. این حسرت برای من ماند که شهرداری اصفهان به من کمک کند. حالا این کمک را باید برای نسل جدید داشته باشند. البته اشکال یک مقدار به همکاران من هم برمی گردد. من اگر به عنوان فیلمساز یک بار حمایت دولتی گرفته ام، دوباره خودم سال بعد نباید انتظاری داشته باشم. آن مدیر هم نباید بودجه بدهد.

فیلمسازی نباید بساز بفروشی ‌شود

وی افزود: اگر من هر سال بودجه بگیرم کار فیلمسازی برای من بساز بفروشی می‌شود. یک پولی در تولید درمی آورم و اکرانش برایم مهم نیست. امیدوارم مدیریت جدید فارابی به این نکته رسیده باشد که بودجه را عادلانه بین همه تقسیم کند. مسئولان فرهنگی باید مثل پدر خانواده رفتار کنند. نمی‌شود هر سال برای یک پسر یک خانه و ماشین خرید و ودیگر فرزندان را نادیده گرفت. کسی که یک بار بودجه گرفته باید سال های بعد مستقل شود. ما یک سری تهیه کنندگان را بدعادت کرده ایم.

ادای احترامی به خانواده کادر درمان

این کارگردان با بیان این که فیلم قهرمان من در مورد فداکاری کادر درمان است گفت: خواستم یک تشکر از این قشر داشته باشم. من در ایام کرونا در دو بیمارستان مستند سازی کردم و دیدم که چطور جان خودشان را در خطر می اندازند. مردم کم کم دارند ایام کرونا را فراموش می کنند. اما آن روزها از خاطره جمعی کشور ما پاک نمی شود. من سعی کردم ادای احترامی به خانواده کادر درمان داشته باشم.

وی افزود: فیلم قبلی من درباره کودکان بود. سعی کردم این بار کودکان را بیشتر درگیر کنم. امروز در سالن دیدم که بچه ها فیلم را دوست داشتند. سعی کردم فیلمم خیلی تلخ نباشد. با این که کرونا تلخ است. من قصه کرونا را لابلای رابطه پدربزرگ و نوه تعریف کردم. این رابطه اسکلت اصلی فیلم را تشکیل می دهد.

هزینه یک فیلم کودک هالیوودی معادل بودجه ۵ سال سینمای ماست+فیلم

به گزارش ایرنا، سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان با دبیری مجید زین‌العابدین و با مشارکت سازمان سینمایی، بنیاد سینمایی فارابی و شهرداری اصفهان از ۱۴ مهرماه با آیین افتتاحیه در اصفهان، فعالیت خود را آغاز کرد و نمایش فیلم‌ها نیز از ۱۵ مهر (هفتم اکتبر) آغاز شده است. این جشنواره تا بیستم مهر (۱۲ اکتبر) ادامه دارد.

فیلم قهرمان من در بخش ملی و از گروه فیلم‌های بلند داستانی به رقابت در سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان پرداخته است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha