به گزارش ایرنا، «احمد حمزهزاده» روز یکشنبه در جمع خبرنگاران حمایت از بخش خصوصی فعال در حوزه توسعه گردشگری بازار جهانی تبریز را از اولویتهای مهم این اداره کل اعلام کرد و افزود: این اداره کل برای تبدیل مناطق کم توجه، منفصل بازار سرپوشیده تبریز که از کانون توجهات دور شده است به مرکز توجهات، با بخش خصوصی همکاری می کند.
وی اظهار کرد: تلاش می شود با هدف پویا سازی و افزایش جذابیت بازار تاریخی تبریز به عنوان یک اثر تاریخی ثبت جهانی شده با همکاری بخش خصوصی بین مراکز و بخشهای مختلف بازار یکپارچگی برقرار شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجانشرقی، خدمات گردشگری را عامل مهمی برای جذب گردشگر اعلام کرد و گفت: برای رفع نواقصات خدمات گردشگری در این بازار تاریخی با همکاری بخش خصوصی، رستوران های سنتی و کافی شاپ ها در این مجموعه ایجاد می شود.
حمزه زاده با بیان اینکه در این راستا چند طرح در دست اجرا و تجهیز است، ادامه داد: اکنون مرمت، بازسازی و بهسازی بازارچه شتربان بازار تاریخی تبریز در حال اجرا است.
وی یادآور شد: این اداره کل برای حمایت از بخش خصوصی فعال در حوزه گردشگری در زمینه صدور مجوز، اعطای تسهیلات بانکی کم بهره، کمکهای فکری، طرحهای مرمتی و بازسازی، همکاری خوبی می کند.
به گزارش ایرنا، بازار تاریخی تبریز بزرگترین بازار سرپوشیده آجری جهان و از شاهکارهای معماری ایرانی است.
این بازار به مساحت هفت کیلومترمربع و طول یک کیلومتر بزرگترین مجموعه به هم پیوسته و مسقف دنیا بوده که به عنوان یازدهمین اثر ثبت جهانی ایران در یونسکو به ثبت رسیده است.
نظر شما