برترین های جشنواره منطقه‌ای فیلم و عکس دنا معرفی و تجلیل شدند

یاسوج- ایرنا- برترین های شصت و هفتمین جشنواره منطقه‌ای فیلم و عکس دنا عصر امروز(پنجشنبه) طی مراسمی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در یاسوج معرفی و از آنها تجلیل شد.

به گزارش ایرنا، ۱۰ استان کشور در این دوره از جشنواره حضور داشتند و شهر یاسوج به مدت چهار روز میزبان حدود ۱۰۰ نفر از هنرمندان شاخص کشور در عرصه عکس و فیلم کوتاه بود.

جشنواره منطقه‌ای از برنامه‌های سازمان سینمایی کشور است که در سه منطقه برگزار می‌شود؛ یکی از اهداف اصلی جشنواره ایجاد عدالت سینمایی است، عدالتی که در آن به فیلم‌سازان استان‌های میزبان توجه شود.

در بخش عکس (عکس و تک عکس) ۸۰۰ اثر به دبیرخانه ارسال شد و «جواد پورصمد، حسن غفاری و رئوف محسنی شرق» داوری بخش شصت‌وهفتمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان یاسوج را برعهده داشتند.

«محمد حمزه‌ای، رضا دانش پژوه، لیلی عاج، مهدی غلامی سوق، مهدی فردقادری، مهدی فرودگاهی و سید غلام‌رضا نعمت‌پور» نیز داوران بخش فیلم های راه‌یافته به بخش‌های رقابتی این جشنواره بودند

شصت و هفتمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان دنا که سوم تا ششم مهر در یاسوج برگزار شد و برترین های این رویداد هنری عصر امروز در جریان آیین اختتامیه و با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شدند.

برهمین اساس برترین های این دوره از جشنواره براساس رای هیات داوران به شرح زیر معرفی و آز آنان تجلیل شد:

محسن دانشور بیری از شیراز با عکس «ییلاق سرد» عنوان سوم را کسب و لوح افتخار و ۴۰ میلیون ریال جایزه نقدی دریافت کرد.

مریم ایزدپناه از یاسوج با عکس «خانواده‌ی ما» موفق به کسب عنوان دوم و دریافت لوح افتخار و ۶۰ میلیون ریال جایزه نقدی شد.

سید مهرداد شریفی از استان مرکزی نیز با عکس «آینده» ضمن کسب مقام نخست این بخش، تندیس جشنواره، لوح افتخار و ۸۰ میلیون ریال جایزه نقدی دریافت کرد.

صمد قربان‌زاده از ارومیه نیز به عنوان بهترین فتومونتاژ، لوح افتخار، تندیس جشنواره و ۸۰ میلیون ریال را از آن خود کرد.

اهدای لوح افتخار، تندیس جشنواره و ۱۰۰ میلیون ریال جایزه نقدی نیز به حمیدرضا حمزه‌پور از ارومیه برای مجموعه «خانه امن» به عنوان بهترین مجموعه عکس تعلق گرفت.

در بخش فیلم نیز، محمد طالبی از استان مرکزی برای فیلم نقش زیگلر موفق به دریافت لوح افتخار و ۱۰۰ میلیون ریال جایزه به عنوان بهترین پژوهش در فیلم مستند شد.

صمد قربان‌زاده از ارومیه برای فیلم شیهه‌ی دور نیز با کسب عنوان بهترین فیلمنامه اقتباسی، لوح افتخار و ۱۰۰ میلیون ریال جایزه دریافت کرد.

لوح افتخار و ۱۰۰ میلیون ریال جایزه بخش بهترین صدای فیلم نیز به هادی ساعد محکم از مهاباد برای صدابرداری فیلم شکار اهدا شد.

لوح افتخار و ۱۰۰ میلیون ریال جایزه بخش بهترین صدای فیلم نیز به مسعود دولت یاری از همدان برای برای صداگذاری فیلم پویانمایی لاخ رسید.

محسن دانشور بیری از شیراز نیز برای فیلم حدس فروشنده موفق به کسب عنوان بهترین این بخش و لوح افتخار و ۱۰۰ میلیون ریال جایزه نقدی شد.

لوح افتخار و مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال جایزه بخش بهترین فیلمنامه تالیفی نیز به سروش البخشی نائینی از آبادان برای فیلم برادران آب تنی اهدا شد.

شاناز خلفی از دهدشت نیز برای بازی در فیلم داستانی ننه خُضیره موفق به دریافت لوح افتخار و مبلغ ۵۰ میلیون ریال جایزه شد.

لوح افتخار و ۵۰ میلیون ریال جایزه بخش مستند نیز به محمدجواد آرمان مهر و سیدحسین آزادی از شیراز برای فیلم مستند بازگشت فلامینگوها اهدا شد.

علیرضا فرجیان همدانی از همدان نیز برای موسیقی فیلم پویانمایی لاخ موفق به دریافت لوح افتخار و ۵۰ میلیون ریال جایزه نقدی شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha