افزایش حدود ۸۰ درصدی واردات غلات در بندر امیرآباد مازندران

ساری- ایرنا- مدیر کل بنادر و دریانوردی امیرآباد با اظهار این که سالانه ۴۲ میلیون تن مازاد غلات در کشوری های cis وجود دارد، گفت: امسال بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزارتن غلات از طریق این بندر وارد شد که حدود ۸۰ درصد بیشتر از مدت مشابه سال قبل است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد علی موسی پور روز پنجشنبه در دیدار معاون اقتصادی وزیر کشور از بندر امیرآباد افزود: بندر امیرآباد مازندران به عنوان محور کریدور شمال به جنوب بهترین مسیر صادرات و واردات و ترانزیت انواع کالاهای منطقه خزری است.

وی با اظهار این که در سال جاری روسیه و قزاقستان بیشترین تبادلات تجاری را به لحاظ تناژ با بندر امیر آباد داشته اند، ادامه داد: از مجموعه حدود ۲میلیون و ۵۰۰هزار تن کالاهای وارداتی در سال جاری وارد بندر امیر آباد شد، حدود ۲ میلیون تن مربوط به کشور روسیه و ۴۰۵ تن از قزاقستان بوده است.

وی سهم واردات کشورهای ترکمنستان را حدود ۳۵۰ تن و آذربایجان را کمتر از ۱۰ تن عنوان کرد.

افزایش حدود ۸۰ درصدی واردات غلات در بندر امیرآباد مازندران

مدیر کل بنادر و دریانوردی امیرآباد با بیان این که سه مخزن روغن، یک کارخانه روغن کشی و چند طرح سرمایه‌گذاری دیگر به ارزش ۳۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال آماده واگذاری به بخش خصوصی در بندر امیر آباد است، اظهار داشت:توجه به ارزش افزوده محصولات صادراتی در بندر امیرآباد به عنوان فرصت بی نظیر در دریای شمال در عملیاتی شدن است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، بندر امیرآباد در استان مازندران به عنوان بزرگ‌ترین بندر حاشیه دریای خزر با قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی خاص باتوجه به سیاست گذاری‌های دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم می‌تواند با شکوفاسازی ظرفیت‌ها، نقش ویژه‌ای در مقاوم‌سازی اقتصاد کشور با توسعه تجارت بین‌المللی و صادرات کالا ایفا کند.

بندر امیر آباد با حدود یک‌هزار و ۳۰۰ هکتار وسعت و همچنین ۲۲۰ هکتار پس کرانه با دارا بودن اراضی پشتیبانی وسیع، زیر ساخت حمل و نقل مدرن چند وجهی، اسکله رو -رو ریلی و کامیون جهت ترانزیت و حمل یکسره کالا و همچنین دسترسی آسان به بازار مصرف کشورهای سی آی اس CIS با جمعیت بالغ بر ۳۰۰ میلیون به تنهایی بر تمامی پنج بندر حاشیه خزر تنه می‌زند و ظرفیت فوق العاده‌ای در توسعه اقتصادی و پرش تجاری کشور دارد.

بندر امیرآباد در کنار آن که یک ظرفیت صادراتی و تجاری در منطقه به شمار می‌رود با دارا بودن کارخانجات متعددی همچون گچ، فولاد، کاغذ و سیلوهای متعدد از بنادر نسل سوم کشور است و عمده ۷.۵ میلیون تن کالای صادراتی کشورهای مختلف جهان از بنادر آستاراخان، آکتائو، اولیا، باکو، گوسان و ماخاچ وارد بندر امیرآباد می‌شود.

اتصال به شبکه ریلی کشور، بهره‌مندی از ۱۵ پست اسکله با ظرفیت ۷.۵ میلیون تن و بهره مندی از ظرفیت اتصال کریدور ترانزیت بین المللی شمال به جنوب (INSTC) از دیگر ویژگی های شاخص بندر امیرآباد است.

افزایش حدود ۸۰ درصدی واردات غلات در بندر امیرآباد مازندران

به گزارش ایرنا، کوشش تبار معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور در ادامه سفر به مازندران از پایانه صادراتی محصولات شیلاتی و ماهیان خاویاری که ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد بازدید کرد.

این پایانه برای تکمیل و بهره برداری به ۵۰۰میلیارد تومان تسهیلات بانکی نیاز دارد.

بازدید از بند امیر آباد، از دیگر برنامه‌های معاون اقتصادی وزیر کشور بوده است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha