مهدی عبدالخانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کاهش ۵۰ درصدی حوادث کار در شوش به دلیل افزایش نظارتها، برگزاری منظم کمیتههای حفاظت فنی و همچنین الزام واحدهای صنفی و صنعتی به رعایت نکات ایمنی بوده است.
وی با بیان اینکه ۷۱۷ بازرسی به صورت دورهای طی ۶ ماه نخست امسال در کارگاههای صنفی صنعتی شهرستان شوش انجام شده است، ادامه داد: رویکرد وزارت صمت پیشگیری از وقوع حوادث کار است به همین دلیل رعایت مسایل ایمنی در محیطهای کارگری با حساسیت ویژه نظارت میشود.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شوش تاکید کرد: طبق قانون با کارفرمایانی که در موضوع ایمنی، بهداشت کار و رفاه اجتماعی کارگران قانون و شیوه نامهها را رعایت نکنند بدون هیچ مماشاتی برخورد میشود ضمن اینکه تجلیل از کارفرمایان برتر نیز در دستور کار است.
وی افزود: عامل آتش سوزی به عنوان حادثه غیرمنتظره با درجه خطر بالا در واحدهای صنعتی شوش به دلیل ارتباط با مواد سلولزی شناسایی شده که به منظور کاهش خطرات و جلوگیری از بروز حادثه در تمامیشرکتهای شهرستان، مانور اطفای حریق و نجات مصدوم انجام شده است.
عبدالخانی تصریح کرد: براساس آیین نامه کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار، کارفرمایان در کارگاههای با ۲۵ نفر کارگر و بیشتر مکلف به تشکیل کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار هستند که نظارت بر حسن اجرای مقررات حفاظت فنی و بهداشت کار و صیانت نیروی انسانی و همچنین پیشگیری از حوادث و بیماریهای ناشی از کار بر عهده این کمیته است.
به گزارش ایرنا، مانور سراسری ایمنی در کارگاههای پرخطر شوش و کرخه با هدف بررسی وضعیت حفاظت فنی و بهداشت کار واحدهای تولیدی و کارگاههای ساختمانی این ۲ شهرستان برگزار شد.
همزمان با این مانور اعضاء کمیتههای حفاظت فنی و بهداشت کار واحدهای تولیدی نیز علاوه بر تشکیل جلسات فوق العاده و حضور در محیط کارگاهی ضمن شناسایی موارد غیر ایمن، اقدام لازم برای رفع نواقص احتمالی را نیز به عمل آوردند.
این مانور یک روزه به مناسبت فرارسیدن هفتم مهرماه روز ملی آتش نشانی و ایمنی برگزار شد.
در این مانور بازرسان اداره کار به همراه کارشناسان بهداشت حرفه ای و مهندسان کنترل ساختمان اقدام به انجام بازرسی از واحدهای کارگاهی و ساختمانی کردند.
نظر شما